| awewaewaeawwea a întrebat:

De ce unele persoane cu care vorbesc rar (max 10 ori pe an) imi cer ajutorul si mai ales cand nu primesc ceea ce doresc efectiv intrerup conversatia? Sau mai e si varianta: cer eu ajutorul unei persoane si la un moment dat, chiar daca reuseste sa ma ajute sau nu, ulterior nu imi mai da seen la mesaje, nu mai raspunde etc.
E o problema cu felul meu de a socializa sau efectiv acele persoane sunt niste jeguri?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de relatia ta cu acele persoane, care e gradul vostru de apropiere si de incredere reciproca.

Daca sunteti doar simple cunostinte si nu prieteni, atunci relatia dintre voi e mai rece datorita faptului ca nu exista acea conexiune intre voi, cum e in cazul prieteniilor.

Poate e si o problema in felul tau de a fi, in modul in care relationezi cu ceilalti.
Nu te cunosc personal ca sa-mi pot face o parere ampla.

2 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Persoanele cu care vorbesti rar si apar din neant cerandu-ti ajutorul,sunt de evitat,te au pe post de manta de vreme rea,stiu ca le-ai putea ajuta si profita,deci aici,pune punct, delete, block, pa!

Persoanele carora le ceri tu ajutorul si indiferent de rezultat te ocolesc pe urma, se tem ca le vei cere din nou ajutorul si dispar.Aici e la alegerea ta,sau nu le mai ceri ajutorul,sau alegi dintre ei pe cei care ii simti prieteni si restul,delete,block,pa!

Da,e o problema in felul tau de a socializa,alegi mereu imperfectiuni,ca sa nu le spun rebuturi! Nu e posibil cand esti inconjurata de o multime de fete si baieti,de colegi,de vecini,de rude mai apropiate sau mai indepartate, sa-ti alegi mereu pe cei defecti! Studiaza-i mai atent, cauta sa ii intelegi, sunt destui cu care ai aceeasi lungime de unda.
Fa un triaj si fii mai exigenta in modul in care iti alegi prietenii si apropiatii, nu le da mereu motiv sa te dezamageasca sau sa te foloseasca!
Si-o sa fii bine.happy

| Cehoslovacia a răspuns:

laughing omu’ bun e luat de prost, esti roata de rezerva, ghinionul tau bafta lor.