| Lelia18 a întrebat:

De ce unele persoane se comporta in felul asta?
Ce am constatat. Foarte multi dintre noi punem o serie de intrebari pe acest site, atat legate de problemele pe care le avem cat si de dorinta noastra de a afla cat mai multe. Majoritatea raspunsurilor sunt de bun simt si te bucuri sa vezi ca o persoana pe care nu o cunosti iti intinde o mana sa te ajute. Asa e frumos!
Dar, si imi pare rau sa vad acest lucru, sunt si multi "plimbareti" prin TPU, care probabil n-au ce face si care cred ca rolul lor este doar sa rada de noi si sa ne raspunda in batjocora.
As vrea sa avizez aceste persoane ca orice raspuns impertinent sau in batjocora, va insemna trecerea automata a lor pe lista "ignora aceasta persoana".
Oameni cu bun simt, haideti sa facem toti asa! Cand se vor vedea ignorati de o comunitate intreaga, sigur vor renunta la obiceiurile lor... Ce ziceti?

11 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Este singurul mod in care se simt si ei importanti si bagati in seama, rolul lor pe site nu este sa ajute ci sa se dea in spectacol, cu cat mai multi spectatori, cu atat mai mare satisfactia.
Nu-ti strica dragalasenia din cauza lor, nu merita o asemenea favoare.
happy

| darrio2007 a răspuns:

De acord. Oricum, nu este ceva nou pentru mine.Fac asta de vreo 4 ani incoace.

| Wehrmacht a răspuns:

Sau isi vor face alt cont...

| Dariusuu a răspuns:

Te susţin happy!

| Lelia18 explică (pentru Dariusuu):

happy Ma bucur Butterfly! Dar nu numai eu... ci noi toti va trebui sa ii punem pe acesti paraziti la zid!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Abia aştept.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai vazut c-am avut dreptate?
Pe 22 februarie ti-ai facut contul, pe 26 ti-am zis eu bine-ai venit si te-am anuntat ca o sa ai viata grea, tu te-ai dat smechera si-ai zis ca te antrenezi, iar pe 13 martie ai pus ultima intrebare (si ultimul raspuns) - asta adica - in care propui sa ne dam ignore intre noi, ca suntem multi mistocari…
Iar pe 6 aprilie te-ai mai logat o data de control,fara sa mai zici nimic…
Acu` cred ca ai inteles ce vreau sa-ti spun – cand vorbeste un om batran, ar fi bine sa-l ascultati, ca stie ce zice…
In fine, azi e inceputu` lui iulie, au trecut 3 luni aproape de cand n-ai mai intrat – te tii tare-vad, bravo! Imi placi…

| xFluing a răspuns:

Din pacate, generatia asta e facuta din mitocani.

| Lelia18 explică (pentru xFluing):

Atunci, mitocanii sa ramana in lumea lor... de mitocani! Dar nici nu cred, ca daca cativa sunt miticani, trebuie sa generalizam! Fluing, suntem oameni! Orice padure are uscaciuni! A zice ca o generatie e facuta din mitocani... nu mi se pare corect! Gresesti!

| xFluing a răspuns (pentru Lelia18):

Nu am zis ca toti sunt mitocani.

| MoarteaLaConserva a răspuns:

Din păcate, nu trăim în paradisuri imaginare în care bunul simț curge ca Niagara. Poate că o consideri tu ca batjocură, și alții pur și simplu se amuză de situație. Reacții diferite, ca în viața reală, știi.