Buna din nou! si mersi pentru funda oferita in intrebarea anterioara! Pur si simplu! nu au nimic cu ce se evidetieze si atunci ce se gandesc ei. ia hai sa-l folosesc eu pe asta poate ma observa lumea si sunt mai popular. sau alte chestii! nu le baga de seama. singurul tau prieten esti u! fiecare dintre noi avem un cel mai bun prieten acela bine inteles fiind persoana noastra! iar daca pe noi ne lasam folositi de altii e ca si cum cineva te foloseste ca n-are pe ce sa stea iar daca si-a gasit pe altcineva mai rezistent te-ar arunca la gunoi si s-ar duce la altu. scuze pentru greselile de exprimaree ma grabesc:d oricum! bafta in continuare sper ca ai inteles ce am vrut sa spun! iar dupa ce s-au folosit de tine nu o sa-i mai spuna nici buna ceva de genu : buna ziua caciula ca stapanu n-are gura:d stii u proverbu sau zicala:d oricumm ti-am zis aliazate cu tine insati! Stay yourself ! Ai grija de tnnn! pappa:d mai vorbim daca tot m-am chinuit atat sa scriu imi dai si mie o funditaaa:d? ( inca una pardon :*:* )?
Pentru ca au ciuda ca altcineva o duce mai bine decat el/ea si vrea sa fie mai important/a dar asta e o prostie, o persoana normala nu are motiv de a se afla in centrul atentiei.
Pentru ca acei oameni crede ca o sa iasa mult mai bine in centrul atentiei decat sa iasa in centrul atentiei in felul lor.
Scuze pentru repetare.
Unele persoane au ciuda din cauza ca sunt mai populare mai laudate...
Bubulinaa sa stii ca nu ai dat funda pe merit iti spun sincer cel care merita funda era Misogin. Nu esti dreapta deloc. Dar pentru asta nici o o sa-ti mai raspund la alta intrebare vreodata.
MadaAwwr întreabă: