| milkaCappuccinca a întrebat:

De ce uneori cind astepti sa se intimpla lucrurile intr-un anumit mod realitatea devine exact opusul asteptarilor tale? Oare doar la mine e asa? Am impresia ca e mai bine sa nu te astepti la nimic pentru ca in viata asta nimic nu e sigur. Voi ce parere aveti?

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cand se intampla invers si gandul nu devine realitate e din cauza ca gandesti la bine si la rau, focalizezi gandurile spre rau si aia se intampla. Daca gandesti numai la bine totul va fi fenomenal

| Dariusuu a răspuns:

Aici mă gândesc doar la persoana iubită, ne creem scenarii în cap cum ar putea fi iar când o cunoaştem e total diferit.
Sau te referi la aceea perioada când ori când de fericit ai vrea să fii mereu apare ceva care să-ţi strice ziua, paradox ştiu.

E mai bine să nu prea ai aşteptări de la viaţă mai ales de la persoanele din jurul tău ca să eviţi dezamăgirile, zic eu happy.

O zi frumoasă.

| milkaCappuccinca explică (pentru Dariusuu):

Ma refer la general. Ok, deci m-am inspirat si din cazul unei bune prietene care dupa 9 luni de zile a revenit in tara pentru o mica vacanta de 3 saptamini si avea niste asteptari mari de la perioada asta cit va sta in Moldova, dar nu s-au prea adeverit. Poate ca ma simt putin vinovata ca nu a avut vacanta care si-a dorit-o dar chiar de la inceput de cind a venit am avut niste probleme care m-au impiedicat sa fac anumite lucruri, nu mi-au prea permis sa am dispozitia care o aveam dese ori. Vreau sa ii fac ultima saptamana cit sta aici frumoasa, sa ii intreaca asteptarile. Dar poate ca vine vorba si de persoana iubita de la care ai asteptari si de la un moment la altul se intimpla altfel de cit ti-ai dorit. De-aia de putine ori imi fac vise, ma gindesc la anumiter lucruri intens..prefer sa las totul de la sine. Merci de raspunsul tau, apropo! happy

| Dariusuu a răspuns (pentru milkaCappuccinca):

E plăcerea mea să-ţi răspund crede-mă.Nu cred că ai de ce să te simţi vinovată pentru nimic atâta timp cât îi vrei binele şi eşti mereu lângă ea. Probabil că-i lipseşte ceva sau probabil că crede că-i lipseşte ceva dar de fapt nu-i lipseşte nimic. Eu nu am de unde să ştiu dar se pare că eşti o persoană minunată făcând asta pentru ea.

Sper că ai avut o vară minunată aşa cum eşti şi tu happy.

| milkaCappuccinca explică (pentru Dariusuu):

Cit de draguta esti spunind asta, netinind cont de faptul ca nu ma cunosti atit de bine si nici eu nu te cunosc pe tine dar mi-ai oferit un moment in care imi permit sa am incredere in mine si in ceea ce vreau eu sa fac. Multumesc pentru astawinking.

| Dariusuu a răspuns (pentru milkaCappuccinca):

Drăguţ *.Mă bucur că am făcut asta happy.

O zi frumoasă îţi doresc

| AtateaConditii a răspuns:

Si mie mi se intampla des si uneori am impresia ca viata imi face in ciuda ca are ceva cu mine. Dar nu e asa, viata iti da greutati ca pe urma cand nu mai astepti nimic de la ea sa iti dea totul si sa te faca sa speri in continuarea. Crede-ma ca viata e facuta asa ca sa inveti ceva.

| milkaCappuccinca explică (pentru AtateaConditii):

Ehh, sint constienta de faptul ca cu cit mai multe lucruri ti se intimpla cu atit stii sa apreciezi fiecare minutel si inveti lucruri care te-ar ajuta sa tratezi timpul, persoanele si lucrurile la justa valoare. Si da, poate ca se intimpla uneori contrariul la ceea ce vrem pentru a ne da seama ca noi putem mai mult sa facem pentru a ajunge sa obtinem rezultatul dorit. Uneori caile intortocheate sunt mult mai interesante decit un drum neted.

| ElenaSA a răspuns:

Da, nimic nu este sigur. Dar dorintele noastre sunt pozitive mereu. Uneori se intampla sa fie si invers decat ne-am dorit. Iar asteptarile sa nu fie prea ridicate, sa fie apropiate de ceea ce se intampla in realitate.

| Me01 a răspuns:

Buna
Cand aștepti un lucru nu va veni, cand te-ai saturat sa aștepti atunci vine.

| Denly a răspuns:

Ca sa gandesti mereu la bine e greu pentru ca situatia greu iti permite. Asteapta-te la orice. O fi noroc, ghinion, cine stie?winking