Iti spun eu, pentru ca noaptea esti sombambul si stai pe TPU, in loc sa dormi!
Scurteaza orele care le petreci pe computer si te vei trezii odihnit!
Și mie mi se întâmplă să gândesc diferit noaptea și dimineața, de obicei dimineața sunt mai rațional, iar noaptea mai sentimental.
Toți suntem așa, asta pentru că noaptea suntem mult mai visători și gândim mai mult cu sufletul, avem starea aia necesară încât să analizăm lucrurile cu mai multă profunzime, iar dimineața coborâm puțin de pe norișori, ne trezim la realitate și devenim puțin mai raționali.
Da, aşa am tot păţit şi eu, seara îmi făceam o grămadă de planuri grandioase iar dimineaţa se cam "topeau" de parcă nici n-au existat. Cu timpul am învăţat să perseverez şi ghici ce, toate acele planuri s-au realizat, unul câte unul. Viaţa îţi va demonstra că totul este posibil, nici nu e nevoie de mare curaj, uneori te aruncă în mijlocul întâmplărilor fericite fără să ştii. Ai doar puţină răbdare şi incredere! Baftă!
Pai,principalul motiv e deshidratarea(incearca sa bei apa imediat cum te trezesti) si fara lene(daca ai timp), e bine sa si niste faci cateva exercitii fizice mai usoare(pe care sa le poti face in casa, evident) si nu cred ca ai mai avea multe proble.
P.S E bine să-ți pui telefonul/tableta/ceasul/ce mai ai tu prin casa cu alarma putin mai departe de pat, ca sa fii nevoit sa te dai jos din pat pentru a il opri.
O posibila cauza e pentru ca din cauza societatii ziua suntem distrasi de tot ce tine de viata si munca si avem implantate in minte ideile altora si alte chestii de genul. Noapte e mai calm, nu te deranjeaza nimeni, sunt multi oameni care dau mai mult randament noapte si exista mai multe explicatii