| TbXingeras a întrebat:

De ce uneori simt ca nimeni nu ma apreciaza? Am doar 14ani si viata mi se pare complicata! De ce ma simt inutila? De ce nu pot fi cu cineva mai mult decat, cateva zile? Vreau sfaturi! Dau funda! Pwp astept raspunsuri!☺

Răspuns Câştigător
| OldSoul a răspuns:

Pentru ca asa este viata, o incercare orbeasca de a o duce mai bine, in timp ce noi suntem mereu limitati de cei ce ne inconjoara, astfel ne sunt ingradite aproape toate sansele noastre de a ajunge la fericire.

7 răspunsuri:
| Mădă0611 a răspuns:

Probabil parintii sunt baiul, n-au stiut sa te creasca si ti-au reprosat tot felul de lucruri din care ai dedus ca nu esti iubit/a, sau nu cat trebuie. Sfaturi nu pot da ca eu am alte pareri despre viata si relatii.

| WaterDrop a răspuns:

Pff, inca o drama inutila.

Probabil pentru ca inca nu ai gasit acea persoana care sa te placa pentru ceea ce esti si nu cum arati.Superficialitatea omoara vise in ziua de azi, iar tu esti doar o victima.Nu te ingrijora, exista cineva pentru fiecare dintre noi, tu doar esti inca la inceput.Fii mai optimista si vei vedea ca vor veni toate in viata ta incet incet, atata timp cat lucrezi pentru ele.

| Queenofpain19999 a răspuns:

Si eu eram si Inca sunt asa, dar recent am inceput sa citesc carti psihologice. Acolo am invatat ca sensul vietii este fericirea. Deci, propun sa lasi la o parts ce te face sa te simti nostalgica si sa incepi sa citesti. Citese mult, descopera.ti stilul si creeaza.ti propria lume. Bafta

| OoBunnyoO a răspuns:

La varsta asta totul pare complicat, crede-ma. Nici eu nu credeam pe nimeni cand imi spunea chestia asta, dar vei vedea cu timpul lucrurile se vor aseza.

In adolescenta avem prima criza existentiala datorata faptului ca incercam sa cautam ceea ce ne defineste si in acelasi rand incercam sa ne gasim locul si rolul pe care il avem in societate. Ne vom simti nepotriviti, nelalocul nostru, neintelesi si neapreciati. Vom dori sa fim apreciati si observati. Pentru ca nu ne cunoastem inca suficient la varsta asta. Este in regula, majoritatea trec prin asta.

Nu este nimic in neregula cu faptul ca ai relatii de scurta durata. Uneori nici nu este vina ta. Plus de asta esti inca mica. In locul tau, m-as ingrijora daca as avea 30 de ani si toate relatiile pe care le-ai avut sa fi fost scurte. Dar la 14 ani nu este asa grav ca nu ai avut o relatie de lunga durata. Incearca sa te bucuri mai mult de timpul liber, de lipsa de griji si axeaza-te mai putin pe durata relatiilor. Fa-ti prieteni, iesi cu ei, distrwaza-te, cunoaste lume. Cu timpul totul se va aranja de la sine si sentimentul ca nu esti apreciata va disparea. Va trebui sa mai astepti insa, cativa ani.

| Drimmero a răspuns:

Pentru ca viata este plictisitoare si niciodata fericirea nu dureaza cat iti propui. Suferinta domina incetul cu incetul peste tot.

| AlexCristi97 a răspuns:

Este si varsta de vina, cred ca aproape toti am trecut printr-o perioada mai ciudata in timpul adolescentei

| Florentina9210 a răspuns:

Daca tie la 14 ani ti se pare ca viata e complicata, asteapta sa mai cresti pe la 30-35, cand vei avea copii, familie si va trebui sa pui osul la munca sa iti poti plati facturile si ratele la banca.