Nu ar trebui sa te intereseze de ceilalti oameni. sunt oameni care te plac si oameni care nu te plac, si tu la fel ai persoane care iti plac si care nu. Nu mai baga lumea in seama important e sa fii sanatos!
Dacă nu vor să se râdă de ei, atunci să slăbească, nu să bocească. Ăsta nu-i un defect nativ, de care-ar fi inadecvat să se râdă.
Nu stiu daca te aflii printre cei grasi daca ai pus intrebarea asta, sau doar ai pus-o de curiozitate. Oamenii grasi sunt delasatori, si doar se plang de cum arata dar nu fac ce trebuie ca sa slabeasca, sau fac diete gresite, sau se infometeaza (nu includ aici oamenii bolnavi ). Sunt insa persoane care adora grasuneii si grasunicile Gusturile nu se dicuta. Cunosc pe cineva, un baiat foarte slab casatorit cu o femeie grasa. poate lumea se uita intrebator pe strada dar daca ei se iubeau, nu vad problema. Fiecare cred ca are cate o nemultumire la felul in care arata dar nimeni nu este perfect.
Exact gabi aceiasi problema o am si eu
nu mai ca eu sunt mai scunda 1 m 55 cam asa si am 70de kg foarte mult la varsta mea si am doar 14 ani.
senzatia este foarte ciudata cand vezi ca cei din jurul tau se uita la tine ca la o scroafa, te simti penibil si esti stanjenita.
majoritatea care nu au problema cu greutatea cred ca daca nu mai mananci gata ai s-a slabesti sau ca e asa de greu sa elimini grasimea, mie mi se spuna 24 din 24 ore ca sunt grasa ca mananc mult sau ca nu ma mai incap hainele unii chiar o spun din rautate si sunt ironici dar am invatat sa nu mai pun la suflet ce spun si nu i mai bag in seama si imi vad de drumul meu si accelasi lucru ar trebui sa-l faci si tu
intr-un timp eu slabisem dar am pus la loc dublu.
multa bafta!
Si eu sunt mai dezvoltata{zic eu} si inainte ma simteam aiurea cand cineva imi zicea ca ce burta am si chesti de genu' dar acum sunt multumita de felul in care arat. Chiar ieri eram in spatele scolii si eram uda, mi-am ridicat bluza pana sus ca sa se usuce, caci im era frig batea vantulm, eu uda si face un amic bhai ce burta ai, la care ii zic "si ce ma, asta's eu!" pur si simplu nu-mi mai pasa de ceea ce zic altii fiindca mie-mi place cum arat si chiar nu ma mai consider grasa.Ideea era ca acelasi baiat in urma cu ceva timp se dadea la mine.
Daca tie iti place cum arati n-ar trebui sa bagi in seama ce zic altii, iar daca nu esti multumita de corpul tau ar trebui sa tii un regim, fiindca toata chestia asta te va ajuta pe viitor.Ai grija de tine si bea multa apa calda, fierbinte chiar, te va ajuta!
Bafta.{ex'. just. a. tear.}
anonim_4396 întreabă: