Eu in locul tau le-as lua ca pe critici constructive. Nu toata lumea o sa te pupe in kur in viata asta ca mami si tati. Trebuie sa te mai zguduie cineva din cand in cand, ca altfel o sa ramai o parazita toata viata. Ar trebui sa te gandesti ce e in sufletul parintilor tai cand te vad asa pierduta-n spatiu si fara niciun viitor. Macar de dragul lor sa ai coloana.
Nu prea apuca sa ma vada... ma tin tot in afara tarii prin vacante.
De asta stai pe TPU, stiu.
Mai socializez si eu... mi-e dor de limba mea materna, ca in tara in care is acum nu stiu sa vorbesc cu oamenii astia limba lor
Blablabla.
Ce inseamna aia? blablabla
De ce nu inveti limba daca tot te plictisesti? Nici atat nu poti?
Nu ma duce capu, ce sa-i fac... nu vrea nu vrea
Asta e avem nevoie si de femei de serviciu, e si ala un job nobil.
Da? serios? femeie de servici? unde? cred ca ma intereseaza
Serviciu*
Gasim.
Te pun pe Olx.
Te jignesc doar în faţa mai multor persoane să vadă acele persoane că el sau ea e "cineva" că jigneşte pe alţii iar ei în unele cazuri nu răspund injuriilor, îi creşte "popularitatea"
De ce nu se pot abţine? Pentru că simt nevoia să se afirme.
De la un timp devine ca un drog să distrugi o speranţă sau chiar să te răzbuni pe la spate pe cineva care ţi-a făcut mult rău sauuuu doar pentru că aşa s-a făcut şi cu ei sau ca să fie cool.
Fiecare dintre noi avem un gram de răutate alți mai mult. Persoanele acelea nu stiu cum să fie în centru atenției si fac asta deoarece e mai ușor să jignesti decât să înțelegi ajuți si asculți problema sau necazul cuiva.
Sunt nesiguri de nivelul lor de autoritate si cauta sa-si arate "autoritatea/puterea", aceia sunt oamenii cei mai slabi si falsi.
Le poti spune in fata aceste lucruri, si cum ca urasti sclavii ce au ajuns sa fie in fata ta.
Sunt sub sclavia ta, daca reusesc sa te atace se vor ridica, daca ii ataci cum trebuie, ii vei distruge.
Recunoasteti puterea.
Hmm,, ma asteptam la mai multe raspunsuri la topicu' acesta...
Se pare ca cineva tocmai incepe sa invete sa se abtina
bravo go on...