Şi tu ce eşti?
Ma referam la faptul ca la varsta de 15, 16 ani suntem imaturi indiferent de sex, dar apoi devenim mai maturi, eu am 29 de ani nu ma consider nimic, consider ca toata viata te dezvolti psihologic
Plus ca maturizarea de ce moralitate, etica tine cont?
Dar din ce deriva moralitatea maturizari, eu spun ca 25 de ani ne maturiam cat de cat,dar asa zisa maturizare poate fi fondata pe prejudecati,false credinta,rasism,misogism, feminim, ura, desi maturizarea trebuie sa deriva de unde, de unde stim ca este moralitatea cea mai buna posibila adica de unde stim ce e moral sau ce nu e, eu in 1943 daca omoram un evreu era ok, daca violam o evraica era ok, nu eram imatur, imoral
Unii oameni au nevoie de un fel de socializare in dragoste, in timp ce altii asociaza dragostea cu stabilitatea si fidelitatea.
Eu de exemplu daca primesc ceva (nu totul) de la o persoana, nu mai am chef de altele.
Altii nu sunt asa, au relatii reusite, isi iubesc partenerele, dar pur si simplu nu pot sta fara sa combine ceva nou, fara sa se culce cu toate tipele cu care au sanse. Probabil vine si din educatie, modelul vazut in familie, dar si fizic.
Si nu e vorba doar de baieti/barbati, am cunoscut o groaza de femei care se lasa ghidate doar de atractia fizica, se culca oricand cu tipii care le sunt pe plac (iar criteriile tin de multe ori de aparente, nu inteligenta & fizic).
Nu are rost sa explicam acum toate tipologiile frecvente, esentialul este sa ne identificam pe noi, si sa ne alegem parteneri pe masura.
Nu e vb de oameni din ziua de azi e vorba de niste baieti imaturi aflati la pubertate
Din păcate.
Eu nu am fost așa și nu mint.
Găsește-ți și tu pe cineva potrivit .
Sa fii mereu lângă persoana respectiva, sa o ajuți, sprijini, încurajezi. Sa o iubești și sa ii arăți asta, sa faci anumite sacrificii. Efectiv sa încerci sa fii cel mai bun pentru persoana respectiva.
sa ceri asa ceva de la un baiat aflat la pubertate sunt fantezi, parerea mea
Daca nu are ce-i trebuie, sa plece si sa-si vada de treaba, s-o lase in pace. Inselatul nu are scuze, indiferent de circumstante.
La cum descrii problema, sau plictisit. La unii le place o intriga/ o femeie care sa-i vrajesca(care are mai multa experienta si stie cum sa-i faca sa o doresca, nu c-ar fi mai buna ca restul), intelegi ce zic. Ar trebui sa ignori acele tipare de baieti, sunt prosti deoarece nu-si dau seama ca o tipa astfel, e cea mai buna alegere care pot s-o faca.
N-am zis asta. Am zis că ea consideră că oferă totul. Poate nu e așa.
Ăla e tot alt cont de a lui Plato. Uite-te numa la ce raspunsuri dă și ai să te convingi.
Știu, dar adminii dorm
Sunt și ei în vacanță.
Ma bucur ca ai spus "unii" baieti. E foarte important sa realizezi ca nu toti. Cunoscand asta, solutia mi se pare simpla: data viitoare alege un gentleman care nu ar face asta niciodata, in locul unui nenorocit.
Nu ti se pare la fel de simplu?
E greu sa știi cine ar face asta sau nu. Oamenii sunt schimbători.
Eh, cred ca totusi se poate face un efort. Cand vrei delfini, nu-i cauti in desert. Chiar daca si in ocean sunt si alte animale, macar stii ca sunt si delfini. In desert nicio sansa din start, intelegi? Poate doar unul fosilizat din ceva ocean de acum milioane de ani.
Oamenii sunt schimbatori... nu se aplica aici. Un om cu caracter nu va insela niciodata, asta e clar. Poate ca azi imi place mancarea italiana iar maine mexicana, m-am schimbat, ok. Dar daca pe mine nu ma lasa sufletul sa insel, nu ma va lasa nici azi, nici maine, nici vreodata.
Oare, te intreb, dar incearca sa fii obiectiva si sincera, chiar daca nu-mi spui mie, sa fii sincera cu tine: Nu exista posibilitatea ca tu sa vrei delfini, dar sa te tii doar dupa cozile scorpionilor? Intreb. Atunci e cam vina ta.
Probabil nu oferi tot ce vrea de la tine. Probabil nu desfaci picioarele suficient. probabil ai prostul obicei sa te contrazici cu el si sa te certi cu el pe motive marunte.
"Sa fii mereu lângă persoana respectiva, sa o ajuți, sprijini, încurajezi. Sa o iubești și sa ii arăți asta, sa faci anumite sacrificii. Efectiv sa încerci sa fii cel mai bun pentru persoana respectiva." ====> Asta nu inseamna ca oferi totul. Faci sex cu el cand iti cere si cand are chef sau ii faci viata amara cu drame si certuri? Nici un barbat nu merge la altele cand are tot ce-i trebuie acasa. Nu fata mea, nu-i oferi totul. Sti si tu ce ai de oferit ca sa stea cu tine: vaginul tau, supunerea ta, sa faci totul cum vrea el, cand vrea el. Atunci poti afirma ca-i oferi totul. Acum presimt ca il fortezi sa faca niste manevre in viata lui care lui nu-i convin si nu are chef sa le faca. Asta cred eu. Cred ca incerci sa-l fortezi cu certuri si drame sa ia niste decizii in viata lui care el nu este nevoit sa le faca dar tu il tot presezi apoi vi aici si spui ca ii oferi totul si ce victima esti tu. Nu cred o secunda ca ii oferi totul. Mai degraba cred ca-l sufoci inutil cu asteptarile tale.
Dacă oferi sex oferi totul? A, stai. Probabil ești la fel.
Iti zic atat, daca nu exista sex, ai zburat din schema. Punct!