| IoanaDeea24 a întrebat:

De ce unii băieți se cred superiori?

16 răspunsuri:
| literallythesamebruh a răspuns:

În ce sens?

| Wr3nch a răspuns:

De ce unele fete se cred superioare? Ca asa e is unii oameni.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Superiori fata de?

| Hyperion7 a răspuns:

Cred că te referi la băieții ăia model sau cu bani,daca da, nu te teme, e ceva normalhappy
Daca te referi la aia narcisiști, o fac pentru că au descoperit și ei încrederea în ei
Iar dacă te referi la aia misogini (care sunt și narcisiști), îs pentru că sunt niște inadaptați social și nimeni nu-i vrea ca-s prea plini de eibig grin

| DomnulPoliticos a răspuns:

Pentru ca suntem barbati

Răspuns utilizator avertizat
| Birțu2oo2 a răspuns:

Pentru ca unii sunt, altii doar se cred happy

| Florian80 a răspuns:

Cam toti se cred superiori desi nu au de ce

| Emulatorvibrant a răspuns:

Din pricina validării lor de către societate sau datorita faptului că ei se regăsesc în ceva stereotipuri inițiate de anumiți "influenceri" pe care tot ei îi consideră tătici in tot ce ține de felul lor de a fi și cursa vieții lor cea care duce către consumerism, materialism, promiscuitate, vanitate și intr-un final 4 scânduri și o carne împuțită numita rigor mortis?❤️

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

TopProxentG. Le spală tot creierul cu toate prostile și încep sa prindă ură și se cred toți chad alfa a apărut și prostia asta cu chad alfa ce naiba o mai fi și asta și uite așa toți se cred Andrew ăla proxenetul multi milionar.

| SuperCoolDude a răspuns:

Din cauza egoismului.

Unii au simt ridicat de sine insusi si au o incredere in sine mai mare fata de ceilalti.

Desi toti aici dati cu pareri de hate, este un comportament normal si de urmat.
Sunt prea multi oameni slabi pe lumea asta, tocilar, fraieri si oameni lipsiti de incredere in sine.

Evident, exista si narcisisti si oameni plini de ei si nu ne plac oamenii aia pentru ca nu ne putem exprima pe noi insine, dar nu vad ceva rau in asta.

Eu am fost deprimat toata viata din cauza unor probleme in familie si am crescut in sensul opus: in inferioritate.
Sa stii ca e groaznic sa ai ganduri negative, de sinucidere, indoieli si monologuri de unul singur pentru ca nu e nimeni sa te asculte.

Mi-as fi dorit sa fiu in balans, mqi increzator si putin mai superior.

Pana la urma totul tine de psihologie.
Am ceva ce se numeste EGO si acest ego e ca un sistem de operare pentru supravietuirea noastra.

Cu ajutorul lui vrem ce e mai bun pentru noi si nu acceptam nimic altceva decat situatii care sa ne fie benefice/avantajoase noua.

Faptul ca sunt unii care se cred smecheri sau superior e datorat acestui ego si simt de sine.
Cine a trait bine si intr-un mediu bogat va tinde sa vrea sa para mai bun sau puternic decat altii.
Ei cauta atentie si validarea altora incat sa se simta apreciati.

Iar unii sunt pur si simplu sunt rai. Au un caracter malitios, fac glume despre tine si se cred mqi buni.
Totul provine din acest egoism.

Asta a încercat Biblia sa corecteze de ani de zile. Comportamentul nostru: mandria, trufia, lacomia etc.

De aia unele lucruri sunt considerate pacate si altele virtuti.

Ego.

Baftăwinking

| Simpatic a răspuns:

Esti sexista happy
Si femeile se cred superioare

| careestefazafrate a răspuns:

Pentru că suferă de narcisism.

| Smmo a răspuns:

Pentru ca nu sunt si se dau rotunzi. Daca ar fi superiori, ar vedea neputinta proprie si zadarnicia lucrurilor si ar incerca sa devina mai buni, nu i-ar mai satisface sarcasmul gratuit, ranirea altora... E valabil si pentru unele femei.

| MarianWLF a răspuns:

Se aplica in mod egal ambelor sexe, motivul fiind un nivel scazut de inteligenta, sau a anumitor infuente negative din partea altor persoane din viata lor, vedete, etc.
Personal mereu am admirat zicala "stay humble", dand exemple de persoane gen Khabib Nurmagomedov si Keanu Reeves, care mi se par caractere care dau dovada de o decenta unica, demna de urmat.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Pentru ca aia care se cred inferiori nu reusesc sa agate nimic.

Întrebări similare