| Hyperion7 a întrebat:

De ce unii bărbați sunt misogini?
Sa fie ca zicala "vulpea când nu ajunge la struguri zice că-s acri", adică un fel de frustrare cumulată in timp sau sa fie alți factori?

Răspuns Câştigător
| Fatamuntilor a răspuns:

Probabil avea asteptari prea mari de la fete /femei, iar acestea l-au dezmagit! Si se razbuna pe toate femeile din jur pentru considera ca toate sunt la fel.
Sau nu avut un model masculin cand era adololescent ca sa stie cum sa se comporte cu o femeie.
Sau se frusteaza foarte usor cand nu ii ies,, pasenta'' cu femeile.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Foarte interesat anonimull
acum o oră | anonim3248 a întrebat:
Se pun multe întrebări de ce sunt bărbații misogini.

Întrebări că femeile sunt extrem de invidioase și rele că ele nu au anumiți bărbați nu se pun.

De ce femeile sunt foarte rele și spun - Aia care e cu el e urâtă - despre femeile care sunt măritate cu bărbații pe care îi vor ele?

De ce femeile nu spun - Eu sunt urâtă pe lângă aia cu care este el - și să recunoască ele că niciodată nu vor avea bărbații pe care îi vor?

,, Deci daca un femeie nu este o,, miss'' un barbat poate sa fie misogin! Ciudat!
POATE nu i se deschide dex-ul
https://dexonline.ro/definitie/misogin
1. Care are aversiune sau dispreț față de femei.
Intr-un raspuns zicea ca pentru el e importanta doar nevasta si casa lor.Copilul lor a plecat din tara definitiv
Pe unul din conturi blocase useri cu nume de femei
Tot el zicea ca nu sunt importate femeile care lucreaza ca vanzatoare, femeei de servici, in general cele fara studii superioare!
Asa ca definitia i se potriveste foarte bine.

| Hyperion7 explică (pentru Fatamuntilor):

Și mie mi se pare abstract modul sau de gândire,însă na, toți avea dreptul la propria opinie,nu? Bine,în condițiile în care denigrezi sau calomniezi pe cineva nu prea e ok,dar da,se mai întâmplă și de-astea.
Cât despre faptul că am pus o întrebare legată de bărbații misogini,am pus-o fiindcă voiam să-mi confirm faptul că da,unii chiar sunt misogini.
Cât despre faptul că femeile care nu au studii superioare nu sunt importante,pai de-aia mulți sunt frustrați pe tema asta,merg pe ideea că dacă n-ai bani,nu ai femei,care e TOTAL GREȘITĂ! Sunt și femei care chiar își iubesc partenerul,nu pentru aparenta,ci pentru esență și ajung in cele din urmă sa sufere! Dar asta e alta poveste.
Ce vreau eu sa punctez aici e că nu studiile te fac om, sunt idioți cu doctorate și oameni ai străzii mărinimoși! Nu studiile te fac, studiile îți oferă un boost in viața, da' doar atât, daca nu ai cei 7 ani de acasă și nu știi cum să te comporți in general, ajungi un frustrat și o să dai vina pe oricine, numai nu pe tine că nu ești tu in stare să-ți asumi vină că ești un incapabil să îți faci o relație, sa fii om cu ceilalți și de aici, asemenea unui bulgare de zăpadă, se naște misoginismul!

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Hyperion7):

Anonimull traieste in bula lui.
m-a blocat pe fiecare cont de-a lui.Si sunt sigura ca te va bloca si pe tine pentru acest raspuns! E frustat, si nu e o jignire, nu ma poate raporta!

| Hyperion7 explică (pentru Fatamuntilor):

Stimabilă doamnna, domnișoara,nu știu ce sunteți,dar va spun cu mana pe inima că cine vrea,poate sa mă raporteze unde o vrea! Eu nu pot rămâne indiferent acolo unde există loc de nedreptate!
Așa cum x,y are dreptul la opinie și, chiar daca nu e corecta, tot i-o respect, si eu, la rândul meu, aștept același lucru din partea celuilalt.Nu ne putem înțelege, e ok, "cel mai deștept cedează" și-am încheiat! Scurt.

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Fiindca sunt frustrati maxim, ca-s incapabili sa agate si ei o fata/femeie.

| Mihail01Johan a răspuns:

Buna Ziua, da, bine poate și din cauză că sunt și mai cum ia la sat sămânța omenească, de exemplu eu sunt tot cu această părere aparte legata de ce sunt uni bărbați așa cum ați spus bine cred că dacă stau bine sa mă gândesc sunt și femei care au luat-o pe drumul acest dar într-un alt mod, de exemplu dacă sunt oameni care le este greu să trăiască în familie, relații sau prieteni acolo singur, domnule draga,..., Este needucatiea din societate, populație, tv-uri, social media " și bine aici mă refer la unele shouri despre vai domnule cu oameni de celebritate sau oameni cu un nivel mai mare care ce sa vezi le baga in memoria omului sărac și prost ce înseamnă să fii că un bărbat de doi bani care nici nu te accept macar sa cum ești și la fel și pentru femei care bine au început să se ia după educațiea neacceptarea din ce ne învață societatea, majoritatea din populație sau chiar străinătatea, căci dacă sau puțin să mă gândesc și din străinătate tot de acolo au plecat cu așa zisa needucate pentru bărbați și femei din ziua de azi, care ce sa până și unele Animale sau Plante sunt mai Educate și Pline cu firea in Minte dar apoi să îl vezi pe om sau bărbat cu femei care daca stai puțin iar sa te gândești, le ia peste nu știu câte miliarde de ani sa devina schimbați de tot, sper că nu v-am pus într-o temă neplăcută!

| Hyperion7 explică (pentru Mihail01Johan):

Înțeleg punctul de vedere,însă o sa-l atac puțin,deoarece,consider eu,oamenii din ziua de azi,in special bărbații,au devenit puțin cam narcisiști și acceptă tot felul de stereotipuri sociale tocmai din cauza frustrărilor, deoarece aceștia sunt incapabili să își faca o relație și efectiv arunca vina in femei, că femeile sunt x, y, z.
Nu zic că femeile sunt preacinstite, însă și bărbații sunt aiuriți.Multi nu pot oferi decât bani,iar când resursa se epuizează iar ei nu mai au ce oferi, automat că femeia nu mai rămâne.
Însă nu toate cazurile sunt așa,sunt și cazuri de femei care iubesc sincer și se implica in relație,iar ca rezultat sunt abuzate,bătute și mai știu eu.
Adică tu vrei o fata buna, o ai, îți bați joc de ea, când dai de una materialistă, iar e rău că de ce e materialistă.
Pai Dumnezeu să mai înțeleagă.
Am avut un fost coleg misogin și da, aici a avut și familia un impact asupra viziunii sale despre femei.Parintii lui au divorțat,iar el a rămas cu tatăl său.
De atunci el crede că femeile trebuie sa fie un fel de slugi,ceva gen Cenusareasa,practic și bătute și cu banii luațiwinking
Ea să aibă enșpe mii de calități, in timp ce el trebuie să fie acceptat cu toate defectele sale.
In fine, pe lângă ceea ce a văzut el în familie, ii plăceau și grupurile de interese pline de misogini și încet, încet a ajuns unul ca ei, practic un misogin narcisist.

| reeliixxxx a răspuns:

Salut!
Eu consider ca ține cont si de educația primită de acasă, adică daca a luat exemplul negativ de la tatăl lui (agresivitate, comportament, injuri la adresa femeilor …)
Orice comportament, trăsătură sau mentalitate, sunt influențate de familie, grupuri, colectiv.
Daca am zis ceva gresit, aștept să-mi răspundeți