Probabil de aici lipsește și o bună creștere din partea părinților. Nu cred că a fost crescută și învățată (atât ea cât și alții) să aibă valori morale indiferent de statut. Vorba aia "țiganul când s-a văzut împărat, întâi pe ta-su l-a spânzurat".
În orice caz, dacă ea așa se etalează oricum e vreo cocalară clocită care pune preț pe bani și opulență ca să iasă în evidență. Dacă stau să mă gândesc ăștia se înmulțesc ca ciupercile după ploaie, din păcate.
Cauta cuvantul parvenit daca nu stii ce inseamna, explica foarte bine situatia ta.
,,a început să posteze pe TikTok clipuri unde arată cum scoate bani de la bancomat, poze pe Facebook unde poarta haine de firma, cu logo-ul la vedere sau că și-a cumpărat cel mai nou model de iPhone'' Asta e din categoria : Zi-mi ca vrei sa pari bogat fara sa-mi zici. Asa inteleg unii bunastarea si simt nevoia sa se afirme fata de ceilalti.
Copii aia au fost abandonati cand parintii s-au dus la munca in strainatate si parintii au compensat lipsa lor cu bani, gen nu sunt aici dar iti cumpar ce vrei sa sa nu iti mai fie asa dor. In timp copii aia s-au invatat asa, sa tot primeasca bani si cadouri.
E acelasi fenomen si in cazul copiilor cu parinti care lucreaza foarte mult si compenseaza lipsa lor cu bani si cadouri.
Nu are treaba. Astea nu sunt date cu caracter personal din urma carora ai putea ghici persoana. Sunt o gramada de fufe in Romania cu descrierea asta.
Pai de ce spui de copii?! Macar pe aia ii inteleg ca sunt adolescenti, inca nu s-au maturizat. Scoate capul pe geam sa vezi oameni de 40+, care au impresia ca sunt mai buni ca tine pentru simplu fapt ca au salriu bun, sau gigei care isi rup spinarea pe santier / agricultura, si toti banii ii baga intr-o masina, si evident ca si ei sunt mai buni ca tine, ca de ei au bmw, tu logan. Pfuuui, este Romania plina de din astia. Apropos, de prostitwwata, da si eu cunosc cazuri. Frate toata lumea stie ca si-a rupt stropitoarea prin Germania, dar cand merge pe strada da un "buna" din ala asa sec, gen fraiere hai sa te bag si pe tine in seama sa nu zici ca sunt rea. In Romania, a te da ceea ce nu esti este o boala, noi ca nație adoram sa ne laudam la vecini, prieteni, rude. Copii fac doar ce vad la parinti sau pe strada. Bafta!
Lipsa părinților nu poate sa fie reparata de bani, un copil are nevoie de iubire, protecție, ambii părinți la fiecare pas nou făcut.
Și în cazurile expuse tocmai asta este problema, nevoia de atenție.
Deci vinovați sunt părinții
E stie ca era vazuta ca o saraca au intrat complexele in ea, si acum sinte nevoia sa compenseze in partea cealalta simte nevoia sa se etaleze.
Deoarece copiii doresc sa si umple golurile pe care le au avut cand erau mici (erau mai amarati) de exemplu sa si cumpere haine si lucruri materiale care le pot satisface nevoile
Vizavi de exemplul tau fata aia a decis sa se prostitueze deoarece poate nu avea alta varianta, nu trebuie judecati oamenii pentru deciziile pe care le iau, si iti garantez ca o sa se repete povestea, mama ei o sa plece din nou in strainatate
mad000004 întreabă: