| Edwuard a întrebat:

De ce unii cu același nivel financiar își iau adidasi la 50 lei iar alții la 300?

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Zgarcitii cauta ce e mai ieftin, cine vrea calitate stie ca acea calitate va rezista mai multi ani decat ceva ieftin si prost.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Unii prefera sa aiba 5000 de lei la ciorap si sa le puta picioarele din cauza adidasilor de 50 de lei, altii se bucura de viata si isi cumpara tot ceea ce le trebuie.

| LoveSleep a răspuns:

Pentru ca au acelasi nivel financiar dar nu au aceeasi educatie financiara.
Asta daca intrebi in sensul in care cred eu ca ai intrebat.

Pot fi si alte motive banale cum ca unii isi cumpara altceva de banii cu care altii isi cumpara adidasi.

Trebuia sa intrebi si tu de tricouri, acolo e altceva.

| Mayhem666 a răspuns:

Din acelasi motiv pentru care si eu bag cate 500 de dolari in anumite jocuri video, iar colegii mei de servici prefera sa foloseasca acei bani ca sa-si intretina familiile, desi, si eu si ei avem acelasi nivel financiar.
Oamenii dau diferite sume de bani pe diferite lucruri din diferite motive stiute doar de ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unii au alte interese privind cheltuielile cotidiene,unii ii sparg la păcanele, alții cu femei, alții investesc in pc, și tot asa.
Sunt mulți bogătași care nu acorda o asa importanta telefoanelor de ultima generație, pir și simplu își cumpără de exemplu telefoane modeste, alții nu se imbraca "la moda " dar stau foarte bine pe partea financiar, asa cum și alții au iPhone 13 pro max, dar nu au bani uneori sa își încarce cartela.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ca nu pun atata pret pe brand-uri, poate cei dintai sunt modesti, poate economi, poate cheltuiesc banii pe altceva mai util si practic.