| Ciprian a întrebat:

De ce unii Experti TPU (nu dau nume) se cred mai inteligenti decat restul utilizatorilor site-lui?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Ciprian, sunt perfect de-acord cu tine. (în legătură cu ceea ce ai scris mai sus)
Referitor la întrebarea ta, pot spune că nu vor să-şi dezvăluie identitatea pentru simplul fapt că nu vor să fie luaţi cu asalt de unii sau alţii...sau poate le-a plăcut o expresie şi au folosit-o aici ca username. Sunt multe explicaţii mai este posibil şi cred că cei care nu-şi dezvăluie identitatea,măcar numele adevărat din simplul motiv că nu doresc acest lucru,nu vor să li se spună pe nume.
Eu cred că ascunzându-se de propria identiate, respectiv numele propriu, rezultă că nu mai au mare încredere în oameni şi se refugiează în propria lor lume.
Eu nu sunt Expret TPU, nu îmi pot da seama de ce unii ţin atat de mult să aibă acest titlu pentru că pâna la urmă avem cam aceleaşi drepturi şi bineânţeles şi îndatoriri.Eu sunt aici doar să ajut.NU să vânez fundiţe sau puncte. Repet: nu sunt Expert TPU,am acest username,nu pentru că mi-e teamă de ceva,nu pentru că nu aş dori să aflaţi cum mă numesc, nu pentru că nu-mi place numele, ci pentru simplul motiv că sunt o visătoare.
O zi faină în continuare.

5 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Daca sunt experti este normal sa fie mai inteligenti! Si se ascund dupa un nick-name pentru ca nu au dupa ce sa se ascunda! De fapt se gandesc la siguranta lor in momentul cand nu isi dau numele si nu au nevoie de reclama!

| Silvia a răspuns:

Pentru că unii Experţi TPU sunt mai inteligenţi decât restul utilizatorilor site-ului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai chiar sunt, altfel nu erau numiti, nu-i asa?

| Ciprian explică:

Ok, de acord, poate sunt mai inteligenti (unii, ca la multi am dubii). Dar asta nu inseamna ca trebuie sa ``ne vorbeasca de sus``. Sunt de parere ca unii utilizatori ai acestui site sunt mult mai inteligenti decat majoritatea Expertilor TPU si nu se mai mandresc atat, nu raspund cu dispret. Daca au un numar mai mare de raspunsuri nu inseamna ca sunt mai inteligenti.

| Ciprian explică:

Eu am pus o intrebare si vad ca a fost inteleasa gresit. Eu ma refeream ca unii Experti TPU sunt cam ingamfati. Cand am zis ca ``nu dau nume`` m-am referit la faptul ca nu voi spune acei Experti despre care vorbesc, nicidecum la numele real al acestora.