| ღByByღ a întrebat:

De ce unii oameni au pur si simplu sufletul rau? deci am fost in craiova si era un copil care cerseasadmi-a fost mila de el ca s`a dus la niste oameni care pur si simplu erau foarte rai(isi bateau joc)stiu ca unii dintre voi nu au o parere buna despre cersetori dar i-am dat copilului un sandwich si l-a mancat imd...sadva dati seama ce foame i`a fost?cryingdeci haideti sa facem ceva sa ajutam oameni ca daca noi nu ne ajutam intre noi cine sa ne ajute? animalele? cel mai bine e sa colaboram ce ziceti de asta? funda cel mai bun raspuns!

6 răspunsuri:
| PetreConstanta a răspuns:

Sa-ti ajute Dumnezeu sa ramai asa Sa nu te schimbi

| Deny1333 a răspuns:

Pentru că nu se pun în locul acelor oameni care stau pe stradă şi ne roagă să le dăm câte ceva.
E foarte frumos gestul tău, mă bucur să mai întâlnesc şi astfel de oameni. happy
Şi nu numai copiii au de suferit. Sunt şi bătrânii care nu mai au pe nimeni pe lumea asta şi care nu au nici măcar un loc unde să locuiască, sau tinerii fără casă şi familie, etc.
Ce-i drept, sunt şi unele persoane care cerşesc pentru băutură, dar ele au nevoie de ea cum avem noi de mâncare sau apă. Deşi nu-s de acord cu ceea ce fac aceştia, totuşi, aşa cred că-şi înneacă ei amarul, până ce ajung alcoolici.
Şi totuşi, e bine săcrezi că am putea colabora toţi. Mi se pare o idee bună dar fără viitor. happy

| RainbowAndra a răspuns:

Este frumos ca ai un suflet bun si milos, este bine ca i-ai dat mancare si nu bani, deoarece sunt unii parinti care isi maltrateaza copiii si ii trimit la cersit, copiii de obicei nu primesc nimic din acesti bani si doar parintii au de castigat. Copiilor le este frica sa-i minta pentru ca sunt batuti. Daca le dai mancare este alceva, deoarece ei intr-adevar sunt muritori de foame si orice ajutor le este bine venit. Este foarte trist pentru ca si-au batut joc de el, ei nu se gandesc ca poate raul facut se intoarce impotriva lor, daca ar fi in locul lui poate nu ar mai rade. Ar trebui ajutati acesti copii, caci nu este vina lor ca s-au nascut intr-o familie nepotrivita sau saraca. Ar trebui macar sa le acorde cineva o sansa, sa fie dusi la un centru sau un orfelinat, nu stiu ori sa aiba posibilitatea sa fie adoptati sau daca au o familie iubitoare, dar doar ghinionista ar fi bine sa primiasca macar un adapost, o mica atentie financiara. Sa speram ca vor aveam o soarta mai buna si sa ajutam si noi cu cat de putin putem, sa donam, daca nu bani putem, de exemplu haine care ne-au ramas mici, jucarii si alte lucruri materiale ceea ce mi se pare mai convenabil happy.
Pa, pa :*!

| ღByByღ explică:

RainbowAndra este foarte frumis rasp tau si ai dreptate chiar merita ajutorul intre oameni.:*

| Drax a răspuns:

Credeam că sunt singurul care are încă milă pentru copiii străzii sad! Cum ai spus şi tu Byby, am putea face ceva, dar nu putem să realizăm un proiect de ajutorare doar noi. Am avea nevoie şi de ceva finanţări "puternice" ca să reuşim. Dacă o să reuşeşti vreodată să implementezi un proiect, spune`mi. Cine ştie, poate te pot ajuta şi eu happy! O zi bună!

| ORION5 a răspuns:

ღByByღ, sunt de acord cu tine dar... iti spun un mic secret daca nu stiai deja:Traim in Romania straight face straight face, tara tuturor posibilitatilor(din pacate). Sper sa intelegi ce vreau sa spun... noroc