Pt ca pur si simplu sunt niste prosti... Si eu sunt mai plinutza ( nu batoza) si ma simt f bine in pielea mea... Si cei care comenteaza sau spun ceva rautacios o fac ori ca sa se afle in treaba ori sa se dea interesanti ori ca se oftica k nu sunt si ei... Mi se pare o prostie f mare... Dar nu ai ce sa faci... Asha e lumea. Prost-crescuta. Aproape toata lumea...
Unii se nasc grasi si nu reusesc sub nici-o forma sa slabeasca, altii devin in urma unor boli, dar ideea e ca nimeni nu e asa pentru ca vrea. Cei care rad de oamenii cu probleme nu au pic de educatie si sincer nu l-e doresc sa ajunga intr-o situatie similara pentru ca e groaznic sa vrei sa slabesti si sa nu poti si sa mai trebuiasca sa mai induri si mitocanii din partea unor needucati.
Ce este normalul? fiecare dintre noi avem niste idei diferite despre aceleasi lucruri.nu toti vad normalitatea in acelasi mod.de aici si neinteleferile intre oameni, din pacate
Nu! Urasc genul asta de persoane. Ce ii intereseaza pe ei cum sunt ceilalti. mai intai ar trebui sa se uite in oglinda si apoi sa comenteze! Am o prietena care este grasa. Ea mereu imi zice uite fata as vrea sa fiu ca tine bla bla bla ca nu ii place cum arata. Ca toti zic ca e grasa. Sunt de parere ca aceste persoane sunt mult mai "oameni" decat cei care rad de ele. Nu ar trebui sa asculte ce zic ceilalti. Pana la urma toti avem ceva de comentat unii mai mult altii mai putin dar nu mi se pare normal sa se faca asa ceva