Acele persoane sufera de invidie, o boala incurabila. Este vorba despre barfa, invidie si rautate. Oricat de mult s-ar zbate x sau y sa fie mai presus, tot inferiori se simt. Din pacate cunosc si eu astfel de oameni, daca le pot spune oameni. Imi repugna unii ca ei. Ai mare drepatate in intrebarea ta. Mult noroc O seara faina!
De ce? Pentru ca sunt niste nesimtiti! Pentru ca altceva mai bun nu au de facut...cred ca daca nu ar mai avea ce sa barfeasca ar muri ca de foame! Crede-ma ca stiu cum e! Dar noi nu trebuie sa bagam in seama astfel de oameni, chiar daca oriunde poti sa dai se ei! Dar daca ai prieteni adevarati, nu iti mai pasa de ei.Sa inventeze pana nu mai pot.Eu ii evit, si tot mai ajung barfe desper mine si la urechile mele, dar pur si simplu nu imi pasa!
Succes! Si nu ii mai lasa sa te supere! Esti superioara lor!
Din lipsa de ocupatie, din invidie... Doar traim in Romania! Eu m-am resemnat cu asta.
Niste primitivi si nu ai leac pentru ei. trebuie sa ii ignori "nu te lupta cu porcul ca te murdaresti si lui ii place" am gasit pe aici pe forum Comp la raspunsul dat de @alexaalexandraa
Propun funda@alexaalexandraa