Cand am citit intrebarea mi-au venit in minte niste versuri:
Cati daca i-ai ajutat si-au amintit de multumiri
Oricum lasa-i sa plece ca sunt doar simplii musafiri
Simpli trecatori... ce au modele in viata
Ce vor sa fie altcineva in fiecare dimineata
Cat despre mine... înteleg totul perfect
De-asta doar unora le strang mana cu respect
Pentru ca astia sunt oameni prefacuti, oameni care ba intr'o zi se poarta frumos cu tine ca sa le faci un favor, ba a doua zi te barfeste pe la spate.Stii tu, cand ai o problema si dusmanul ti'e prieten la nevoie.Deh,nu merita nici macar sa vorbesti cu persoane de genu
Dar daca te referi la dragoste, deja e total alta chestie
Buna!, depinde de caracterul fiecaruia - au motive- trec de cealalta parte -intenţia comportamentală -ex. „timpul nu mai avea răbdare"(Moromete)!, sau "lupul îşi schimbă părul, dar năravul ba"(zicala)!, In general isi schimba atitudinea, sigur! - sperand la altceva de la viata(pozitivitate/negativitate). Pa, pa!
Sunt situatii cand oamenii isi schimba atitudinea fata de altii si din alte considerente:toane, zile mai putin placute, o cearta anterioara, un necaz si multe altele de acest gen. Dar exista si persoane nesigure care au o atitudine schimbatoare. Ce putem face? Fie ii acceptam, fie ne departam de ei!
Daca-i iubim ii vom accepta, dar vom cauta raspunsul la cauza acestei conduite a lor si astfel se va rezolva intr-un fel aceasta problema.
De ce? Ptr ca acei oameni nu sunt in viata hotarati, nu prea stiu ce vor de la viata, cred de fapt ca viata se poate schimba de la o zi la alta.
Deoarece sunt nehotarati, nu stiu ce vor.Sunt persoane care se lasa manipulate, care nu-si cunosc propria persoana si nu au niste principii.
RAY întreabă: