anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce unii oameni nu isi dau seama ce fel de persoana sunt? Este un defect sau ceva de genu`?

5 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Dar eu mi-am dat seama de mult ca sunt nebun de legat. dar ce vrei sa fac acum, sa ma leg singur? big grin

| JackieSue a răspuns:

Isi dau seama foarte bine ce fel de persoana sunt, dar nu fac nimic pentru ca li se pare ca sunt interesanti.Mai trebuie treziti uneorihee hee...de aia am eu grija de "colegutii" mei ca sa-i trezesc la realitatelaughing.

by zu

| sese a răspuns:

Poate ca nu-i lasi sa vada; este o vorba: ca sa primesti trebuie intai sa daruiesti.

| deyu001 a răspuns:

Ai zis bine uni oameni. Poate ca acei oameni nu te merita se te cunoasca sau nu vor, dar cei care sunt interesati de persoana ta te vor cunoaste asa cum esti tu. Tu nu iti face griji pentru asta. Sfatul meu:fi cu capul pe umeri si fi tu insati.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu-i niciun defect iremediabil, este greu sa-ti faci o impresie despre o persoana fara sa o cunosti bine.Multi zic ca in primele 10 secunde, gata, ti-ai format o opinie, ai si "catalogat" persoana pe care ai cunoscut-o.Total gresit, prima impresie e aproape intotdeauna eronata.Doar cei apropiati tie, prieteni, iubit/a, sau familie ajung sa te cunoasca cu adevarat. Poate incerci tu, fara sa-ti dai seama, sa pari altcineva.Eu ma multumesc ca o persoana pe care o cunosc doar putin sa ma respecte macar, n-am pretentii mai mari.Parerea lor ma lasa rece...happy