| lory2lory a întrebat:

De ce unii oameni reactioneaza pe un forum in acest mod?
Pe forumul educational, am postat un link care duce catre un blog in care apare o postare despre abuzurile grave ale unei directoare de liceu.Au aparut imediat postaci(vestale) pe forumul educational,care nu numai ca nu au condamnat faptele descrise de un parinte si de cativa angajati ai scolii pe acel blog la adresa directoarei,dar au inceput sa batjocoreasca autorul care a postat linkul respectiv(adica, pe mine).Au incercat sa ma scoata in ochii celorlalti de pe forum drept o utilizatoare "nebuna,frustrata si care nu are ce face acasa" iar ca linkul respectiv nu este decat o cacealma,niste minciuni sfruntate la adresa "bietei directoare" si ca nu pricep ei de ce il postez dupa ce faptul s-a consumat(destul de multisor, au precizat ei).Mi s-a spus ca nu aduc nimic nou prezentand acea poveste si daca se poate sa sterg subiectul.Pentru ca le-am zis ca il voi lasa pe forum,contul meu a fost suspendat a doua zi desi am fost sistematic eu cea insultata(desigur,am folosit si eu ceva "arme" ca sa le pun la punct dar in niciun caz,la nivelul lor de "vestale ale forumului".Nu inteleg de ce ele au dreptul sa jigneasca si sa ceara suspendarea mea de pe forum,iar ele nu primesc acelasi tratament pentru comportament necorespunzator pe un forum.
In plus, stau si ma intreb de ce un numar de 4 -5 utilizatoare si-ar pierde timpul toata ziua, postand numai mesaje calomnioase la adresa mea desi sustin ca NU AU nicio legatura cu subiectul prezentat de mine.Voi pricepeti o asemenea atitudine? Ce rost are sa faca atata balci pe un forum de vreme ce nu sunt direct implicate?

Răspuns Câştigător
| Wøodenpints a răspuns:

Forumurile sunt populate în mare parte de idioți.
M-am convins și eu de asta de câteva ori. Orice forum. Absolut orice forum.

1 răspuns:
| SpitalulDeGlumeti a răspuns:

Da-mi adresa respectiva sa vad ce si cum, daca ai dreptate am sa-ti iau apararea, dar nu ar trebui sa pui la suflet deoarece nu cred ca stie cine esti, iar daca stie trebuie sa demonstreze ca este ca ei si nu ca tine