Și eu am mâine teză la mate, și încă nu m-am apucat de învățat! Dar ce crezi că voi face până mâine dimineață? Voi învăța la mate, până o voi visa!
Și ca răspuns la întrebarea ta, când trebuie să înveți toate lucrurile ți se par mult mai interesante, și astfel ajungi să faci alte activități în loc să înveți!
Si de ce stai? Pentru ca iti place ce faci. Teza nu iti place.Nu multora le place.
Hey ...eu nu am nimic cu tine asa ca gura mica
Ba, chiar nu stiu ce sa iti zic, dar fa in continuare ce faci ca poate vei face ceva bine, candva
Pai eu maine am teza la romana si sper la o nota mare, c-am luat un 7 si mi-am distrus si acolo media
Dap,si eu am teza maine.Mereu stau pe net pana tarziu iar dupa intru in criza de timp+episod depresiv pentru ca niciodata nu sunt in stare sa ma organizez si mereu sunt delasatoare si oh, god, ma urasc pentru asta...dar ghici ce, astazi n-o sa fie una din zilele alea.Ha-hahahsperhaha.
Teza la romana o pici sigur in legatura cu intrebarea ta eu stau toata ziua pe calculator pentru ca imi ajunge si un 8-9 sau 7-8 la teza si nu vreau 10 si eu invat foarte repede si uit foarte greu
Pai. iti e atat de lene incat vrei sa uiti de teza dar la un moment dat o sa te trezesti si o sa iti dai seama ca tu ai pierdut atata timp pe computer cand puteai sa inveti!
TheWhiteTiger întreabă:
FCBayernMunchen întreabă: