| UPSsss a întrebat:

De ce unii oameni sunt condamnati sa traiasca in suferinta toata viata? dc altii au tot fara sa miste un deget?

Răspuns Câştigător
| SociallyDepressed a răspuns:

Pentru că prin suferinţă te dezvolţi ca om şi ca persoană. Viaţa îţi oferă multe obstacole iar tu trebuie să găseşti o cale să treci peste ele şi să înveţi din greşeli.O persoană care duce o viaţă lipsită de griji, la cele mai mici probleme nu se va descurca şi nu va şti ce să facă datorită lipsei de experienţă.

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

O lege nescrisa a existentei.Saraci si bogati.Peste tot in lume se intampla asta.

| Dennys1521 a răspuns:

Nu cunosc raspunsul la aceasta intrebarestraight face

| emima a răspuns:

Eu cred ca acei oameni care au totul stie cum sa-si imbunatateasca viata invatand cum chiar de mici copii si unii oameni sunt condamnati sa traiasca in suferinta pentru ca de mici fiind parintii lor nu cred ca a facut ceva in viata ca sa aiba totul in viitor...

| xCatastrophe a răspuns:

Pt ca au bani si banu cumpara omu dar nu vor mai avea nimic in viata de apoi.straight face

| Fiction a răspuns:

Cum s-au nascut. Unii s-au tras din familii bune,dar sarace; altii din familii bogate,dar egoiste, pentru care fac altii treaba lor, datorita banilor.acei oameni nu vor avea nimic in viata de apoi.
Dar oamenii saraci nu sunt condamnati.Ei vor avea totul, sau aproape totul in viata de apoi.
Sper ca te-am ajutat happy

| DownAnima a răspuns:

Nu este adevarat nimeni nu are tot poate cei Bogatzi cum se zice or avea tot (ma refer la bunuri materiale si bani ) dar nu au dragoste cu cat esti mai bogat (parinti ) cu atat nu mai ai timp pentru copii tai eu zic ca e mai bine sa nu fi nici bogat nici sarac pentru a avea tot ce iti trebuie (dragostea de parinti si un trai bun ) big grin

| Alicia4408 a răspuns:

Acum depinde in ce faza a vietii este acel om. In viata exista suisuri si coborasuri. Totul o sa se schimbe odata cu trecere in "cealalta lume". Iar la Judecata de apoi acei oameni care nu au ridicat nici un deget ca sa faca ceva isi vor plati si cele mai neisemnate datorii. Este un raspuns bun? Dar sa stii ca nimeni nu e "condamnat" la nimic. Aceasta este o "scuza" pentru a-si plange de mila.