| Dan a întrebat:

De ce unii oameni trebuie sa sufere? Prietenul meu are cancer la ficat, este un om cu suflet bun, a ajutat pe toata lumea.La varsta de 35 ani sa faca cancer!

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Pai da tocmai asta. Dumnezeu ii ia prima data pe oameni cei mai buni pentru ca are nevoie de ingeri.Indiferent cat de greu ne-ar fi noua sa acceptam ideea El stie ce face si nu trebuie sa ne punem la indoiala credinta.Pana la urma moarte nu e altceva decat o trecere de la o viata spre alta viata.Numai oamenii o percep ca fiind ceva tragicwinking

7 răspunsuri:
| andreea7520 a răspuns:

Aşa e viaţa, obişnuieşte-te cu ideea! sad

| DeNyyy a răspuns:

Asa e viata. ce sa-i faci. oricum ii doresc multa sanatate prietenului tau... sper sa se faca bine

| mihaa a răspuns:

Imi pare f rau pentru prietenul tau, dar cateodata viata asta e foarte nedereapta, sunt criminali, care sunt ok sanatosii, sau mai mult in libertate, ca au asa presupuse bolii si nu suporta detentia, omul care este bun, nu are noroc in viata, din contra e plinn de ghinioane, fii alturii de el, dovedeste-i prietenia ta, pana la ultima suflare

| remus a răspuns:

Cauta si procura-i ceai de anghinare si untura de viezure, cunosc pe cineva care s-a tratat cu asa ceva, traieste si acum, este bine, multa sanatate si noroc!

| matura a răspuns:

Nu trebuie sa gandim asa.Fiecare om se naste cu un destin pe pamant. Unii sunt buni, altii sunt rai. Unii sunt bolnavi si mor la...ani,altii sunt bolnavi si traiesc pana la adanci batranete. Unii fac fapte bune, altii sunt criminali, talhari, violatori, etc.Fiecare dintre noi, care suntem sanatosi, sau avem o familie bine inchegata, sa fim bucurosi ca nu avem soarta celuilalt.

| dadaaaaa a răspuns:

Extrem de grea si crunta boala crying. Am avut si eu verisor care a luptat cu boala asta pana in ultimul moment, dar Cel de Sus nu a vrut sa-l lase sa isi mai traiasca viata pe care nici nu a putut sa o simpta in cei 12 anisori cat a trait. Poate ca a vrut un inger, nu poti sa te impotrivesti Lui.Multa sanatate prietenului tau iar tu si familia lui sa ii fiti aproape pentru ca aceste momente in viata sunt foarte grele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sper că nu am ajuns prea tîrziu, dar se pare că un doctor italian a descoperit că o ciupercă este responsabilă pentru apariţia cancerului, care este, nici mai mult nici mai puţin decît o reacţie de apărare la acea ciupercă (este vorba despre candida!). Iar vindecarea presupune nimic altceva decat bicarbonatul de sodiu! Da, cel praf folosit in compozitia prafului de copt. 50g costa 1 leu la orice farmacie.

Gasiti aici informatii despre aceasta teorie:
http://www.scribd.com/doc/23647005/Cancerul-Este-o-Ciuperca
http://www.scribd.com/......-Solutions
Inainte de a ridiculiza aceasta teorie... ganditi-va ca este, inainte de toate, o noua sansa! Dar e o sansa in plus! Chimioterapia ofera doar 2% sanse de viata! (in cel mai bun si mai fericit caz)
Imi pare rau, sincer, pentru ceea ce se intampla.
Fie ca alegeti sa credeti sau nu in aceasta teorie, dati link-urile mai departe. De ce sa nu poata fi o sansa in plus pentru cineva?

Dumnezeu sa ne ajute pe toti, caci avem mare nevoie de Intelepciunea Sa acum.

Numai bine, tuturor.