anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce unii parinti sunt atata de idioti incat le pun nume atat de tampite copiilor cum ar fi Yolanda? Voi sunteti multumiti cu numele care vi l-au ales parintii vostrii? V-ar fi placut sa va numeasca altfel? Cum?

5 răspunsuri:
| beki13 a răspuns:

Da sunt multumita,(beatrix) imi place mult numele meu.nu mi-ar fi placut florica, tanța, aurica.

| Rockart a răspuns:

Unii au gusturi ciudate. Nici mie nu mi-a plăcut numele meu (Iulia) până nu am ajuns la concluzia că mi se potriveşte şi nu mi-ar plăcea să mă numesc altfel. Cu toate că îmi place foarte mult numele Camelia... Iulia e perfect.

| nicolaenistor a răspuns:

Da mie imi place numele meu NISTOR NICOLAE si parinti idioti sunt aia care nu pun numele sfinti

| kidutzq a răspuns:

Cateodata e un lucru super sa ai un nume aparte, unic in grupul tau de prieteni, colegi de scoala, munca etc. te defineste ca o individualitate in grupul respectiv. asa ca poti sa fi mandra de numele tau, nicidecum rusinata sau complexata. ce, ai fi vrut sa te cheme Andreea, Maria sau Ioana, ca pe 80% din fetele din Romania? nu ar mai fi avut niciun farmec...cand iti vei da seama de treaba asta, nu vei mai zice ca parintii tai au fost idioti cand ti-au ales numele. dar daca tot ramai la parerea asta, ca numele tau e naspa, la 18 ani il poti schimba.

| negru30 a răspuns:

Daca nu-i convine sa fie sanatos - sa-si ia el altul -