Pentru ca asa sunt oamenii. Pur si simplu oriunde te'ai duce trebuie sa fie o persoana sau mai multe care sa strice tot farmecul locului. De exemplu, aici, pe TPU sunt anumite persoane care si'au facut cont probabil pentru asa ceva (sa isi bata joc de lume).
Dupa parerea mea, nu ar trebui sa existe "raspunsurile anonime" (acestea mereu nu sunt unele folositoare) si poate nici intrebarile anonime( pentru asta ai cont: pentru a pune intrebari).
Salut. Nu vreau sa fac pe desteptul, dar sunt fel si fel de oameni. La unii le lipsesc cei sapte ani de acasa. Aicia intervine educatia si mai ales scoala. De acea se mai gasesc si astfel de oameni. Prin faptul ca ei jignesc vor sa arate ce grozavi sunt ei. deoarece ei mai mult nu stiu si nu pot. Acesta este nivelul lor. Nu trebuie sa te deranjeze. In timp se vor elimina singuri Asa ca; cine se seamana se aduna. Si inca ceva; Dumnezeu iarta pe pacatosi dar nu si pe prosti. Pa
M-am uitat acum la iuteala peste intrebarile tale, (care sunt multe si unele din ele pe aceiasi tema!) si am vazut ca la toate ai primit mai mult de trei raspunsuri! La unele ti-am raspuns si eu! Faptul ca ai insistat atata cu iubitul si mintitul, ca nu-l crezi, etc... poate ca a iritat pe cineva!
Fiecare isi spune parerea. Oricum e imposibil uneori sa nu faci comentarii mai rautacioase la intrebari penibile.