| Hammurabi a întrebat:

De ce unii posesori de motociclete își modifică eșapamentul ca să fie mult mai zgomotos?
Care poate fi satisfacția că motoru tău pârâie de sparge timpanele tuturor?

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Satisfactia personala sa auda zgomotul puternic & sa atraga atentia. La masina e alta poveste gen HKS costa bani grei dar suna misto https://www.youtube.com/watch?v=ft_B3ZiLcJ4&t=4s dupa ora 22pm nu bag material in oras, dar pe drum si in curse merita. Viata trebuie traita de fiecare in parte

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Frustrare.
Li s-a parut o idee buna sa mearga cu viteza printre masini, apoi s-au gandit ca anularea sistemului de esapament i-ar ajuta sa iasa (si mai mult) in evidenta...
La ei, observabilitatea in trafic e pe viata si pe moarte, pentru ca au distanta de franare mai lunga decat cea a masinilor, iar retardul lor standard ii incurajeaza sa nu conduca preventiv, ci sa depaseasca pe toata lumea, mai ales in zonele aglomerate.
http://cdn.shopify.com/......4x1024.jpg

| LordCristobal a răspuns:

Șmechereala de doi lei.

| goguPatent a răspuns:

Au nevoie de atenție. Au puta mica probabil.

| 1997onur a răspuns:

Figuri și talentelaughing))) pe ei altfel de ce ar face-o?

eu când eram mic băgăm bidon turtit la roata de la bicicletă in spate să facă ca motorul sa fie jmecherie laughing)) și acum mi-aduc aminte cum vara uneori mai stătea până târziu afară și trecem pe centru cu viteză mare și bicicleta aia amea vai de soarta ei nici frână nu avea laughing)) ma făcea praf și matizul dacă dădea peste mine și țipau la mine ca făceam zgomot la 2 noaptea pe centru și ma fugăresc câini prin cartiere laughing)) și țin minte cum un moș ma alergat o data și ma înjura de morți laughing))) ca făceam zgomot cu motocicleta mea da era o bicicletă vai de soarta ei am avut cea mai frumoasa copilărie happy

| Niciunnumedeutilizator a răspuns:

Îmi amintesc că ai mai pus o întrebare asemănătoare și ți-am răspuns la ea.
Poate le trebuie atenție și de aia fac asta. Sau poate le place să enerveze lumea și să primească pumni în spate. Una din două. laughing

| Iubitoruldecarti a răspuns:

Atentie