Din viciu.
Din dragoste pentru adrenalina.
Din nebunia personala.
Care NU are varsta.
Vârsta nu contează când e vorba de anumite impulsuri, în plus unii oamenii nu se schimba decât foarte puțin.
Nu știu, probabil, nu au trăit tot ceea ce au avut de trăit sau pentru alții e o detașare. Pentru unii poate au dominante două temperamente și poate sunt și extremiști.
Și-n această întrebare mă regăsesc dacă îți poate răspunde la o întrebare o persoană prin simplu fel de a fi.
Sunt o persoană responsabilă zic eu, la muncă și în mod obișnuit pe acasă, însă am un viciu și mai nou am mai adăugat unul nou, acum nu știu dacă e viciu sau pasiune, dar eu le notez pe ambele În cazul meu, teribilismul este condusul noaptea cu muzica la maxim. Iar muzica nu mai spun că e non-stop prezentă în viața mea, la un nivel cât mai ridicat de volum.
E vorba de o tensiune si de o eliberare. De un transfer de energie. Consider important felul in care gestionam acele impulsuri care duc la fapte de teribilism. Personal m-a ajutat sportul, in special cel de contact.
Mi-a oferit discipina, respect, scop, oportunitatea de a-mi,, descarca" si balansa nivelul de energie la nivel psihic/fizic. Dar si a ma tine pe cat de mult departe de probleme, anturaje si altele...