Pt ca la noi idiotenia e prea mare la locurile de munca, exploatarea si asa mai departe + cei de la conducere in afara de Ponta care face ceva treptat acolo.
Din disperare, saracie sau dorinta de a se imbogati rapid, din spirit aventurier sau din credinta ca acolo civilizatia cotidiana e superioara.
Pentru ca toara noastra este de rahat, pentru ca au avut nesansa de a se naste aici si spera ca in alta parte in alta tara sa gaseasca ceva mai bun.
Condiţii mai bune atât în învăţământ (şansele cresc având studii făcute în străinătate) cât şi în viaţa de zi cu zi
Deoarece in aceasta tara nu se poate face nimic..pleaca in alta tara in cautarea unui job bun
Tara asta pe zi ce trece se duce de rapa, ce sa mai facem aici? Mai bine afara.
Nu stiu altii de ce pleaca, dar eu iti spun de ce vreau eu sa plec.
Plec pentru a munci si a castiga bani pentru a ma putea intoarce in Romania si a-mi deschide propria afacere.
In Romania poti castiga foarte bine daca esti destept cand trebuie.
Pleaca in alte tari pentru ca acolo au multe posibilitati pentru asi crea un viitor
Pentru ca un job se plateste de 10 ori mai bine decat in Romania, muncesti degeaba in Romania de asta pleaca
Fiecare are diferite motive. In principal, motivul este ca in strainatate poti avea un viitor mai bun.
Tineri de azi pleaca pentru bani ca in Romania nu isi poti casi un loc de munca!
=), dragule/a ce sa faca un tanar de 18/20 de ani in Romania? 0 experienta=> 0 locuri de munca, apoi, in afara soferul de autobuz e de vreo 10/20 de ori mai bine platit ca un profesor de matematica cu gradul 1 la noi! (profesorul ia aproximativ 15/20, rar 25 mil. pe luna iar, in elvetia spre exemplu, sofer de autbus public 50.000+ eur anual, asta vine aproximativ salariul pe tot anul al unui profesor, intr-o luna!)
http://www.incont.ro/......arii.html, priviti si voi si vede`ti. face-ti o comparatie, si o sa vede-ti ca nu se merita sa traiesti in Romania!
Locuri de munca mai bune.Salarii mai mari.Si vor sa faca ceva cu viata lor
Ei pleaca deoarece in ro este criza si se duc in alta tara pentru a castiga bani
Pentru ca acolo sunt mai multi bani decat in Romania nu poti sa traiesti si nu este loc de munca de asta plec toti
Pentru ca, unele persoane vor sa castige mai bine decat in tara asta a noastra de c***t... ALTII pleaca sa urmeze acolo si o facutltate buna, un liceu buna... Funda?
Pentru a se realiza din punct de vedere material intrucat la noi in tara raprtul munca-bani are o mare discrepanta.