| Rizer a întrebat:

De ce unii utilizatori ai acestui site fac dintr-o intrebare un motiv de distractie si incep sa bocifereze si sa rada si sa-i ia la misto si nu dau un raspuns serios!

Răspuns Câştigător
| DeeVee a răspuns:

Facem asta doar ca cel care a pus intrebarea sa se simta mai bine...nu cred ca i-am injurat sau altceva de genul... daca mai exista si oameni nesimtiti care fac asta...asta e treaba lor...nu trebuie sa le ti tu morala etc... poate au un motiv pentru care fac asta...
Fara suparare

Baby.ShiNe

15 răspunsuri:
| autoboy a răspuns:

Probabil pentru ca de multe ori cei care raspund se ghideaza dupa zicala: La asa intrebare, asa raspuns!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oare care ar fi cauza?
Carimele? ciudat.

| viki a răspuns:

Daca intrebarea nu e serioasa...winking

| daddy a răspuns:

Pey acum depinde cat de serioasa esti si intrebarea pusa...
daca cineva pune o intrebare gen " noua de ce nu ne cad frunzele? "
nu te-ai astepta la un raspuns serios si in al 2-lea rand atata timp cat nu jignesti persoana care a pus intrebarea e totul okay dupa parerea mea happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu. Poate din plictiseala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu ce inseamna "bocifereze", dar nu vad site-ul asta atat de sobru incat sa nu ne putem permite sa mai si radem. Acuma, cu cine radem, de cine radem depinde...

| inna a răspuns:

Depinde de intrebare... dupa cum poti sa observi sunt intrebari mult mai penibile pe site decat raspunsuri...La ce intrebari am intalnit, ma mir ca unii tot incearca sa dea un raspuns frumos si adecvat.

Janina
| Janina a răspuns:

Pentru ca la intrebarea ta anterioara, nu puteam sa iti dau un raspuns fara sa iti atrag atentia cat de gresit a fost scrisa.
crede-ma ca daca intrebarea este serioasa si mai ales corect scrisa nu o sa rada nimeni de tine...

| naya a răspuns:

Pai.depinde.si eu am pus acum ceva timp si radea lumea.nu stiu de ce? de ce tolea? de ce?

| yadora a răspuns:

Pai daca sinapsele lor la orice ora din zi si din noapte nu mai fac bine legatura...normal ca o da prin balarii si fac bascalie; de invatat din experienta unora nu pot sa invete ca ai doare "neuronii" ...asa ca ne cam dam duhul pe aici stand ore in sir sa detaliem raspunsuri pe dea moaca.laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cratimelebig grin

| alinaandrei a răspuns:

Din cauza lipsei de ocupatie sau a imaturitatiilaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De acord cu secretel...era ieri o intrebare..."daca a o fata a fost un baiat..." exact asa era.Si plina de greseli de gramatica. Ce raspuns vroiai la ea? Adica nu tu, cea care a pus-o...

| cristi27 a răspuns:

Sincer tu ai raspunde serios cand vezi un copil de 12 ani si te intreaba daca e destul de mare organul lui genital?rolling on the floorla oameni care au nevoie de ajutor si pun o intrebare serioasa cred eu ca tot serios trebuie sa ii raspundem si eu cred ca asa am facut-o

| sorin a răspuns:

Ce tare " naya" De ce tolea de celaughing laughing