Din cate am inteles acest site este pentru a afla lucruri noi, pentru a ajuta pe altii raspunzand la intrebari sau pentru a fi ajutat de ceilalti cand nu sti ceva. Cei care cer voturi pentru concursuri risca sa fie suspendati.Eu as propune sa nu apara pe site asa zisele "intrebari"in care unii cer voturi. Ori nu au citit bine regulamentul ori nu le pasa ca pot fi suspendati.Nu este voie sa ceri voturi, dar am vazut cativa care cer si nici nu spun ca este vorba despre voturi.Eu nu zic sa fie suspendati, ci doar sa le fie respinse "intrebarile" si sa li se trimeata un avertisment, ca poate unii nu au inteles ca nu este voie sa ceri voturi.
Buna! Si eu sunt de parere cu tine.Adica noi raspundem la intrebari pentru a ajuta nu pentru reputatie sau mai stiu eu ce.Cu siguranta cei care fac chestii de genul trebuie suspendati. E o mare prostie! Oricum siteurile alea de tip(voturi si castigi)nu sunt adevarate! Cine ti-ar da bani doar pentru ca ai multe voturi? Sunt de acord cu tine! Ar trebui sa facem o campanie impotriva oamenilor de pe site care se ocupa cu chestii de genul.
Ai foarte mare draptate.chiar acum ma uitam si am vazut ca la majoritatea intrebarilor sunt lasate link-uri de genu asta si nu cred ca de asta o fost facut site-ul. cel mai bine ar fi(cum o spus si diana♥ღ♥•º )ca aceste raspunsuri sa nu fie aprobate.crezi ca se poate face ceva in acest sens?(de exemplu MarIUk4U are raspunsuri doar cu acel link)
>