anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce unor băieți/bărbați nu le plac fetele/femeile (mai) copilăroase (a nu se înțelege imature), cuminți și care țin la princiipile lor de viață?
Știu că e chestiune de gust dar care sunt motivele?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La cum ai descris tu eu cred că doar unor bărbați neserioși nu le-ar plăcea

Însă e posibil ca unii dintre ei sa simtă nevoia de seriozitate, poate că părintele lor de sex opus îi cocoloșea prea mult în copilărie și adolescență

Poate tocmai pentru că din contră, erau foarte serioși părinții

Motivele pot fi multiple și nu cred că de aplica ceva general ca și o regulă

10 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Pai, eu cam asta caut.
Mai putin partea cu "copilaroase", ce-i drept. Prin asta inteleg niste mofturi inutile.

| Drimmero a răspuns:

De obicei fetele 'prea sfintite' ascund destule chestii si sunt imprevizibile, unele ascund probleme de comportament destul de mari, altele isi dedica intr-un mod habotnic viata religiei, ba chiar isi doneaza sufletul BOR-ului, nici rabdarea noastra nu e vesnica.
Mie imi plac tipele adaptabile, inteligente care stiu cum sa fie, as fi tentat sa zic ca ma atrag zapacitele, dar in acelasi timp sa stie cand sa fie copilaroase dar si mature cand situatia o cere, pur si simplu nu pot alege o extrema, undeva la mijloc e perfect, depinde si de moment si cum stiu sa se modeleze situatiei si cel mai important e sa fim pe aceeasi lungime de unda.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai exact de asta, pentru ca gusturile nu se prea discuta uneori.
Daca neuronii, intamplarile, subconstientul si momentele prin care acea persoana a trecut in toata viata lui, au facut sa nu ii placa un anumit "fel" de persoane, atunci asta este.
Deseori pleaca din copilarie. De exemplu, a vazut prin copilarie in niste filme ca un anumit "gen" de fete sunt intr-un anume fel, si i-a placut. Dupa a intervenit o persoana indirect prin viata lui care l-a facut sa isi contureze si mai bine aceasta idee, si tot asa... pana cand a decis ca vrea sau nu vrea.

Nu cred ca este ca la matematica, unde plecam dintr-un punct si ajungem la o alta formula in care sa stim exact ca x sau y este fix motivul pentru care acei baieti nu prefera acele fete. Nimeni nu stie asta, uneori chiar si persoanele respective.

| Mosotti a răspuns:

Pentru ca cine e copilaros are dorinte, placeri pe care le vrea indeplinite, nu pun accent pe jug, adica sa stea in fundul barbatului, sa-i spele, sa-i calce, sa stea cu cracii in sus cand vrea el, sa-i suporte magariile, sa-i faca copii ca apoi ea sa se lupte, ca el sta si citeste ziarul.

Un copil se axeaza mai mult pe joaca, un matur mai mult pe responsabilitati.
Bogatii nu au probleme cu copilaroasele deloc. Astialalti au nevoie de una sa le faca ce vor ei, sa stea la cheremul lor.

| Hammurabi a răspuns:

Pentru că nu toți au creier pe planeta asta.
Mai sunt și tâmpiți. Mulți.

| Mayhem666 a răspuns:

Rosalia, tu esti?

| wildthing a răspuns:

Pentru ca la mintea lor ingusta, vor sa puna in aplicare toate cretinitatile pe care le vad ei prin filmele xxx...iar o fata cuminte nu prea e de acord cu toate mizeriile. Ceea ce nu stiu ei este ca dupa ce iti satisfaci toate acele fantezii murdare, te cam plictisesti de bagaboanta, cu care nu poti sa faci casa si vrei o fata decenta, la locul ei, cu care sa rezonezi pe mai multe planuri. Pentru multi este insa prea tarziu, atunci cand se trezesc vor fi dat cu piciorul ocaziei de a fi cu fete merituoase, iar de cele mai multe ori "trenul nu se mai intoarce".winking

| IoanVL a răspuns:

Poate pentru că sunt și ei la fel.

| Varguitas a răspuns:

Nu cred ca sunt barbati carora nu le plac femeile mai copilarosae. Din contra. Personal, imi place o tipa cu care pot sa fiu "goofy", sa fie simpatica, copilaroasa. Cred ca niciunui barbat nu-i place o femeie din aia cu simt al umorului 0 de zici ca-i regina Marii Britanii si trebuie sa ai grija cum vorbesti/te comporti. Dar evident sunt cazuri si cazuri. Unora poate le plac astea mature pentru ca asa sunt si ei.

| Eireann a răspuns (pentru Varguitas):

Regina Marii Britanii de fapt chiar are simul umorului - de exemplu la deschiderea Jocurilor Olimpice din 2012 a jucat intr-o sceneta cu Daniel Craig.