| Michaela89 a întrebat:

De ce unora nu le place la școală? Funda+vot.

Răspuns Câştigător
| Silviix3 a răspuns:

Buna!
Materie multa, profesori exigenti sau colegi enervanti.In plus, trezitul devreme care pentru unii e un chin.Sunt multe motive, iar adolescentilor in general le place sa piarda vremea aiurea pe internet sau pe afara decat sa stea 6 ore nemiscati in banca, iar apoi sa mearga acasa si sa invete.Li se pare plictisitor...
Bye!

9 răspunsuri:
| dعα a răspuns:

Deoarece sunt foarte slabi la invataturi sunt prea distrati o urasc din motivele lor personale adica:nu le place sa invete, se plictisesc si sunt foooarte leneeeesi avem cateva exemplare in clasahappyrolling on the floorfundita te rog?

| RaMoNa_3228 a răspuns:

Poy pentru ca a le place scoala inseamna sa invete sh il loc sa invete mai bine un fotbal sau la disco...nu toti gand la fel

| Ecea a răspuns:

Pentru ca nu inveti nimic bun, nimeni nu se ocupa in mod deosebit de tine, esti obligat sa inveti ce nu te intereseaza pe viitor si multe altele.

| MO231 a răspuns:

Din cauza ca trebuie sa invete sau din cauza profesorilor

| Michaela89 explică:

Dعanalexandra scuze ca nu ți-am dat funda dar a răspuns altcineva primul.Dar ți-am dat voturi.

| mgtow a răspuns:

Deoarece nu oricine e facut sa invete.

| NuExist a răspuns:

Fiinca eu am bacu' anul' asta brunteoo!

| Neimportant a răspuns:

@Eclipse, pentru prima oară în viaţă mea şi ultima. sunt de acord cu tine laughing

| Ry2002 a răspuns:

Eu zic ca la cei care nu le plzce scoala eu zic sa stea acasa (ziceti parintilor sa nu va duca sau sa kiuluti)mie unu imi place scoala

Întrebări similare