| Markusfrtt a întrebat:

De ce unoro, le place sa se taie cu lama, pe maini, picioare si mai stiu eu ce. Adica sa isi face urme sau sa isi scrie ceva pe mana, taindus-e cu lama. De ce? Cunosc o persoana care a incercat asta, dar nu sa taiat rau, doar putin. Moare de drag cand vede poze de genu, cu alte persoana care si-au facut asa ceva.Ii se pare ceva "fain", ca sa zic asa.De ce oare? Ce este asa interesant? Mie unu mi se pare o nebunie.Voi ce credeti?

5 răspunsuri:
| AirănMeidăn a răspuns:

E romantic

| Sociopat a răspuns:

Ii excita.

| Gunoi a răspuns:

Tăiatul sau self-harming-ul e modul unora de a-și exprima și elibera de tristețe furie mânie, bun aici apar și așa-zișii care o fac de distracție, pentru a atrage atenția, etc.
E puțin sadic să te uiți la oameni schingiundu-se astfel din motive neîntemeiate și să fi vesel și să îi mai și susți. Adică uni pățesc accidente grave și alte incidente ce le agravează să sătatea și alții se rănesc intenționat din amuzament, mie unul îmi pare rău de ei. Și un drogat e conștient că drogurile îi fac rău, eu nu văd de ce atâta satisfacție în tăiat fără să-și dea seama că e mult mai rău decât alte vicii lumești

| RocKzZ a răspuns:

La fel si mie, mi se pare o nebunie. Pe langa faptul ca poti sa mori din treaba asta pentru ca daca iti tai o vena faci hemoragie, o faci din asa numita "placere". Am cunostinte care au facut asta si le-am spus ce gasesc asa interesant. Mi-au spus ca e o senzatie de neuitat si ca daca incerc o sa aflu. Nu m-as taia in viata mea si nu recomand nimanui pentru ca ii o mare tampenie. Ce a rezolvat ca s-a taiat? Si-a taiat carnea si probabil si venele? Ok, si cu ce a iesit in avantaj? Cu nimic. Nu te ajuta cu absolut nimic. Unii mai spun ca te calmeaza atunci cand esti in depresie. Da, ai toate sansele sa te "calmeze" de tot. Sper ca te-am lamurit. Funda?

| σκμ a răspuns:

Habar nu am de ce fac asa ceva...
Probabil de la o intamplare ce i-a marcat pe viata.
Ei incearca sa opreasca durerea sufleteasca cu durerea corpului.
Este o prostie.