| Troll a întrebat:

De ce utilizatorii de pe acest site (marea majoritate) nu sunt in stare sa faca o cautare pe Google?

Pun niste intrebari foarte banale/stupide care apar si ca sugestii cand cauti pe Google...

II mai usor sa faci un cont pe un site, sa pui o intrebare stupida si sa astepti sa iti zica altii ce cauti si pana la urma sa nu fie ce iti trebuie tie?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aș vrea și eu cam așa să aflu:
- de ce mama naibii cer toți fundă că oricum nu ajung ei experți și tot e virtual, deci de ce dorințele astea?
- de ce se postează întrebări din plictiseală și repetate
- de ce nu citesc respectivii "Întrebări Frecvente" înainte să umple spațiul cibernetic cu încă o întrebare, când mai mult așteaptă să li se răspundă (uneori greșit) deși pot afla într-o secundă dând click pe un link?
- de ce se răspunde serios la întrebările de la T/A? Din moment ce se vede că întrebarea e pusă la mișto și categoria?
- de ce se stresează lumea cu trolii?
- de ce a fost creată T/A, din moment ce site-ul e de întrajutorare în niciun caz de glume sau păreri?
- de ce etc, etc, etc și iar ș.a.m.d
- de ce se pun întrebări care își găsesc răspunsul pe prima pagină a căutării google, dat fiind că mai mult timp se pierde și...nu tot de pe google au aflat și de TPU, cel mai des?
Din aceleași motive. Eu aș numi-o impulsivitate în cel mai bun caz.

De la impulsivitate la prostie. Sau grabă. Nu gândesc pur și simplu. Sau o fi vreo modă, au văzut că se pun aceste întrebări și le repetă pentru a fi pe aceeași lungime de undă (era să scriu lungime de modă, oricum moda e o tâmpenie).
Și te asigur că niciunul nu o să îți răspundă. Nici ei nu știu ce fac, că altfel nu ar mai face.

9 răspunsuri:
| Troll explică:

Prea bun raspunsul @Jelli

Eu m-am gandit ca vor sa fie toti la acelasi nivel si sa vada si restul ca ei este curiosi de anumite treburi laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E o variantă, @friptura. Dar știm noi ce e în capul lor?

NOname
| NOname a răspuns:

Da, şi mie mi-ar plăcea să aflu...

Cred că-i mai mult inconştienta...şi nepăsarea faţă de ceilalţi, care îşi vor pierde timpul ca să-i ajute, când de fapt în 5 secunde puteau să găsească singuri un răspuns...ce unu'? sute!

| Troll explică:

Nu se poate pune oare un filtru sa nu mai apara intrebari de genu "ma plictisesc" sau "ceva muzica noua"?

| PăpușăDePlasticPrefăcută a răspuns:

Hey...tu. atunci site-ul aceste pentru ce mama naibii mai este util?

Hey.tu. atunci site-ul aceste pentru ce mama naibii mai este util daca putem da un "search" pe google?, asa cum sugerezi you.

| Troll explică:

@ PăpușăDePlasticPrefăcută : Sunt unele intrebari care chiar merita ajutor din partea altor oameni, unde o parere conteaza foarte mult, sau cand ai nevoie de o explicatie la ceva.

Dar cand se pun niste intrebari banale care iti da google sugestii cand tastezi acolo deja mi se pare penibil happy

Cred ca puneti intrebari banale numa sa vada vecinii ca poate va dati silinta sa invatati ceva nou laughing

Vorbesti prostiiwinking. In acest caz eu iti sugerez sa-ti stergi contulbatting eyelashes

| Troll explică:

@ PăpușăDePlasticPrefăcută : iti sugerez sa raspunzi l intrebarile de gen "ma plictisesc, cine imi zice ce sa fac" "care ghiceste a ce nr ma gandesc are funda" "daca ai aceeasi culoare la ochi cu mine primesti funda" si inca o gramada de "intrebari" de acest gen.

Spor la raspuns

Sa imi explici de ce sa imi sterg contul si daca vi cu un argument sanatos si bun o sa il sterg happy