Cand cerseai tu fundita.Si ziceai ca fundita de la mine-i speciala.
Ce dlaguuuut
Ceream* hmmm
daca nu imi dai ma supar
Supara-te.
Sa stii ca sunt orgolioasa, dar nu de asta nu-ti dau funda.Ti-am explicat de ce)
Stiam ca esti orgolioasa
stai linistita ca aia au si uitat ca ti-au raspuns
Bai,acum ma faci neimportanta ((
Ba esti importanta
tine minte trebuie sa fii importanta doar pentru cei ce conteaza nu pentru toate javrele (nu ma refer la ei ci in general in viata)
Ne-am abatut de la intrebare citeste-o din nou
O sa tin minte.)
p.s.:Cand iti pui si tu poza la profil?
Ti-am raspuns.Acum imi astept funda.
Curioasa mica
cand iti pui tu imi pun si eu
Daca imi spui din copilaria ta iti promit ca nu iti dau funda . chiar iti dau, un exemplu de bunatate
Pai nu vezi ca eu am poza la profil?
Nu ziceam cu tine, o poza acolo care iti place tie.
Un exemplu de bunatate.......Pai parintii mi-au zis ca sunt cel mai frumos lucru care li s-a intamplat.
Incerci sa ma cunostiii )) sau sa vezi ceva anume ) uuuuu ce dlagut cum spuneai tu
) eu sunt exemplu de bunatate. daca imi spui iti dau funda )
chiar esti cel mai frumos lucru
Hooo,nu te mai crede asa important.
E prea anost asa fara o poza...
Nu ma cred important. ce preferinte ai?
Ce sa spun? Ca esti exemplu de bunatate?)
Aoloooo
daca imi raspunzi la intrebare cu ce cer eu iti dau funda
Prefer
Rozul pal
Soarele
Marea
Arta
Trandafirii
.
.
.
O fundita de la tine )
Bine, ramai un print negru fara poza
Pai am dat chiar 2 exemple de amintiri frumoase.Presupun ca nu-s prea frumoase pentru tine incat sa imi dai funda.
Asta e...
Spuneam ca vreau povesti din copilarie, prostii de care iti amintesti cu drag.
o sa raman printul roz pal )
Eu n-am facut prostii )
Nici eu nu te cred
Pacat
Hai ca iar am facut chat si o sa apara raspunsurile mult mai greu.
Deci te las. Oricum vad ca nu vrei sa imi dai funda binemeritata.
Nu conteaza, chat sa fie.
ba da, eu ma tin de promisiuni si iti dau dupa ce imi spui o intamplare/prostie de care iti amintesti cu drag sau fara, nu mai conteaza
Am spart cosul cu ouale de Pasti de mai multe ori(2) cand eram mica. Na. Ajunge?
Nu ajunge. parca imi place, ia mai spune ))
Pfff.
Nu mai zic.
Da-mi funda
Bine ca ti-ai pus si tu o poza
De copilarie..categoric.Mi-a placut mult.Pacat ca timpul nu se mai poate intoarce inapoi.
Impartaseste-mi si mie din ele sunt curios cum a fost a voastra. si a mea a fost super
De momentele cand eram cu toti impreuna de sarbatori asa frumos era, cand iubeam o fata, cand mergeam la colindat etc
Acum nu mai iubesti?
momentele astea alaturi de familie sunt asa de frumoase... dar intamplari din astea 'mai in afara legii' sau prostii?
Nu,de mult timp n-am mai simtit nimic, tu te referi la sex? eu vorbeam de iubire, o nebunie asa aparte a fost cand am facut sex intr-un wc public cu una, apoi cu prima din viata mea care nu ma atragea fizic si ma rugam la zeii sa se scoale da nimic
Nu ma refer la sex, asta e altceva iubirea in sensul ei ala adevarat
omg )) utlima e penala rau, erai nerabdator sa vezi cum e
Doar parinti atat si surorile, fratii, un bun frate atat, nu voi mai apuuca sa iubesc vreodata ca mi-am pierdut increderea, cand pierzi increderea se duce totul
Stiu cum e. cica se numeste viata.
gandeste-te la tine, pune-te in locul fetei, nu toate sunt la fel, daca respingi totul din frica de dezamagire nu vei incerca niciodata sa gasesti fericirea.
Ma bucur ca esti multumita
iti place poza?
Nu e rozul pal la care ma refeream.)
Trebuie sa iti placa tie.
E roz? intai copilul si dupa cu ce e imbracat
mie imi place, doar ceream si alte pareri
sabin89 întreabă: