| PinkTerror a întrebat:

De ce va este asa frica de a face pacate?

daca exista DUmnezeu in Biblie scrie ca pacatele (orice pacate) se iarta odata ce te spovedesti...

in fie vreau sa aud parerile voastre toate parerile primesc voturi si cea mai buna fundita mult doritatongue

Răspuns Câştigător
| bogdan74688 a răspuns:

Contrar credintelor unora, eu sunt cam indiferent. Pacatele se platesc, sau macar asa se zice. Eu ma uit la astia care dorm pe bani, si ucid fara remuscari, sau aduca la infometare mi de oameni ( iar daca sunt ambiguu, vreau sa precizez ca fac referire la cei din conducere si nu numai ), si o duc chiar foarte bine - ca si legile, sunt facute pentru cei saraci. Asa ca, de ce sa-mi bat capul? Am si eu pacatele mele ( infinit mai mici decat ale lor, ca nah... ), dar recunosc, ca in general, daca pot sa ajut, o fac. La randul meu, voi avea odata nevoie, asa ca e bine sa fim buni.

8 răspunsuri:
| PinkTerror explică:

Ema am pus aceasta intrebare sa vad de ce va este frica de pacate pentru ca sunt satul sa ma uit la toti in jur si sa vad cum se lasa pe maina lu doamne doamne si vad unde ajung...

| PinkTerror explică:

Asta e raspunsul care consider eu ca merita funda ceilalti aveti pareri frumoase dar nu mi se par mai bune decat privirea asta asupra vietii.

| ema69 a răspuns:

Simplul fapt ca ai pus aceasta intrebare, ma duce cu gandul ca si tie iti e frica de pacate, de Dumnezeu...

| ascovit a răspuns:

Da. Stim si noi faptul ca orice pacat se irta, prin Taina spovedaniei, :-( insa... Oricum faptul cu frica de pacate :-(. Cand le savarsim ne este frica? NU! Ne simtim rusinati cu pacatele fata de altii? NU! Ba din contra ne mandrim cu ele degeaba :-(. Insa in momente de reculegere, DA, ne este rusine de ele si in acelasi timp frica :-(.

| deeeeeebora a răspuns:

1.Dumnezeu ti le iarta, dar asta nu inseamna ca trebuie sa iti bati joc de Marea Lui Dragoste(cei care Il iubesc vor INCERCA sa numai pacatuiasca, chiar daca firea pamanteasca ne trage tot in jos)
2.pacatele pe care nu le apuci sa le spovedesti,vei merge la judecata cu ele
important e sa iti para rau de pacate si sa admiti ca esti pacatos
Dumnezeu ne-a spus ca la sfarsit cand vine El ne va spune:"vino sluga buna si credincioasa" ti se pare ca se potriveste asta la unu care se drogheaza, bea.El ne spune:"fiti sfinti, caci Eu sunt Sfant"
ps:sa stii ca Dumnezeu e foarte bun, El nu se schimba niciodata, dar nu-I prost

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca in viata asta, pacatele se platesc mai devreme sau mai tarziu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iarta-mi Doamne pacatele sa pot face altele, da imi sunt iertate pacatele dar cineva este dojenit pentru pacatele noastre si acel cineva se roaga la Dumnezeu sa ne ierte pacatele noastre,imi este frica atunci cand fac un pacata deoarece ma gindesc cat de rau i-am facut lui Iisus Cristos savirsind acel pacat,deoarece prin el ni se iarta pacatele cele facute cu voie si fara de voie,nu popa are puterea de ati ierta pacatele atunci cand te spovedesti, daca te spovedesti tie insuti si recunosti in fata lui Dumnezeu ca ai pacatuit atunci ai sufletul impacat, Amin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si pictorii vad lucrurile cu alti ochi