De ce mi-e dor? de profesoare doamne ce bine aratau si ce tinere erau si eu mic nu puteam nimic face cu ele, im este dor de nimic sincer, acum o duc cel mai bine si sunt ok
De tot c0a1e
Iti dedic versurile urmatoare
''Mi-e dor de zilele-ncare eram un puști gras și stateam in fata scarii cu mucii la nas
Mi-e dor de toti preteni mei din copilarie cu care-mparteam painea pana la ultima felie
Mi-e dor de zilele de fotbal in care jucam si pe mine ma puneau in poarta ca ii faultam
Toate-mi lipsesc, vars o lacrima ca nu-i usor, Unde-i copilaria mea c0a1e ca mi-e dor.''
Nane a? Din cate stiu s/a comercializat si el ca sa aiba ce sa manance.
Il avem pe NA'
Nimeni Altul?
De copilărie cand nopțile ieseam afara sa aud brotacii cum canta primavara, de clipele când mă jucam cu toti copiii din cartier ne duceam pe camp ne făcea bețe și ziceam că sunt pistoale ne jucam fotbal mai tot timpul, de clipele cand ai mei erau plecați la piata sau undeva și așteptam cu nerăbdare să.mi aduca dulciuri multe de momentele când mă jucam cu, cateii mei de fugeam prin toată curtea, de momentele când îi făceam farse lu'tataia de ma alerga prin toată casa de ex odată i.am pus un dovleac de Halloween la geam s-a enervat și a trebuit să fug la o vecina de momentele cand mami venea sa ma i-a acasă de la joaca pentru că era seara și eu tot nu mai voiam să plec as fi stat sa ma joc toată noaptea, de serile când fratele lui tati și tataia si tata stăteau pana la 12 noaptea și vorbeau despre copilăria lor si din armata ce.si mai aduceau aminte după vremurile lor, de clipele cand credeam și așteptam cu nerăbdare cadourile sub brad aduse de mos Crăciun