Imi este frica sa nu raman somera toata viata.
Chiar daca am terminat o facultate se pare ca este destul de dificil sa iti gasesti ceva in domeniu.
Si imi mai este frica de fosta "soacra" o femeie foarte rea
Sper sa scap de cosmarurile in care ea isi face simtita prezenta
Mi-e frica ca nu o sa-mi gasesc niciodata jumatatea...pana acum n-am intalnit pe nimeni sa ma completeze asa bine
Mie imi este frica de sobolani, de volume mari de apa ex. oceane, frica de izolare, de a muri, ah. si mi-e frica sa traiesc in Romania, cred ca la multi ar trebui sa ne fie frica de Romania. Dar totusi se poate si mai rau. ex.Albania,Bulgaria,Rusia,Irak,Iran.etc
"Traim in Romania si asta ne excita tot timpul! "
De broaste, de apa adanca, de asa zisii monstrii marini (in ai caror existenta cred din pacate), de vulturi ( ma inspaimanta pana si cand vad vulturi impaiati )....de multe mi-e frica.
Si de psihopati, foarte tare ma tem.
Pai cateodata seara cand ma uit la un film de groaza, mie putin frica de intuneric, mi-e frica de serpi si paianjeni,
A cam inceput sa-mi fie frica de inaltime...de intuneric dar nu chiar frica, caci realizez ca nu e nimic acolo, dar devine incitant.si de crocodili...bine ca n-avem p'aici si de al de sus...nu mi-e frica, nu mi-e frica de bau-bau
De insecte...de dentist, dar asta depinde si de el ce fel de impresie imi lasa mi-e frica sa nu fac mai mult de 5 copii.si mi-e frica ...De nimic! Eu sunt ca soarele...rasar si luminez totul!
Ba de Dumnezeu nu mi-e frica deloc, ca doar nu e Bau Bau! Doar nu va imaginati ca Divinitatea e cineva care sta si penalizeaza prin pedeapsa ceea ce facem! Ar fi pueril si nedemn din partea Lui. Actiunile noastre sunt cele care atrag tipul de raspuns corespunzator. Nu-L implicati pe Dumnezeu in greselile noastre, ca n-are nici o treaba.
Si ca sa raspund intrebarii: mi-e frica de a nu-mi folosi la maxim calitatile care mi-au fost date, de-a nu ma irosi. Mi-e frica de alienare si de pierderea curateniei interioare.
Mi-e frica de mine. Mi-e frica sa nu gresesc pe unde ma duc, mi-e frica sa nu reactionez urat la aflarea unor vesti. mi-e frica de mine, si de Dumnezeu ( da asta e o frica pe care ar trebui s-o aiba toti )
Imi e frica de insecte, de gaini (nu rade, am fost traumatizata cand eram mai mica), si, de fapt, de orice pasari de curte, imi plac doar puisori, imi e frica de scari (imi e foarte frica sa nu pic pe scari, sa imi rup coloana, fracturi interne sau sa-mi pierd chiar viata), de intuneric (la urma urmei, nu ma pune nimeni sa ma uit la filme de groaza ), si... ma sperie, dar nu pot spune ca imi e frica, de multimi de oameni necnoscuti, dar pana la urma ma obisnuiesc si nu mai am nici o treaba cu ei.
Imi este frica de insecte mai ales de pãianjeni :-ss...si ar mai fi ceva(e cam stupid si fara nici un sens.): mi-e frica sa vad pe cineva ca vomita sau ca ii este rau.sau sa nu aud pe cineva k zice "o sa vomit"...sau lucruri de genu' .nu k mi-ar fi scarba, pur si simplu mi-e frica, imi ramane aceea imagine in cap mult timp...