anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce va este pofta sa mancati chiar acum? >8- mie de ciocolata alba si fina yum yumm

24 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

De sarmaleday dreaming
Care faci cinste?hee hee

| User a răspuns:

O bere rece.

lolita
| lolita a răspuns:

Ma doare foarte rau gatul si nu prea am pofta de mancat.

| Dan a răspuns:

Pe moment nu imi este pofta de nimic, dar as manca icre negre cu sampanie. Pofta!

| RaSpUnS.pT.vOi a răspuns:

Doar ce am citit intrebarea si mi s-a facut gura apa:-p.Mai ales ca ciocolata alba e favorita mea:-p.Insa am baut un suc cu pulpa de fructe(NATURAL)si sunt plina. P. S nu mai fa pofta p-aici ca eu sunt la dietalaughingpaa

| CosteaVlad a răspuns:

Tocmai mi-ai adus aminte ca am fost dimineata in Carrefour si mi-am luat o gramada de dulciuri. Am si uitat de ele laughing. Mersi ca mi-ai amintit, am fugit sa le devorez. big grin drooling

| Klara a răspuns:

Inghetata, dar mi-e lene sa ma duc sa-mi iau, plus ca e foarte friiiig si mai o aduc si p'aia inghetata, fac cangrena la limba laughing

| PisicaAristocrata a răspuns:

O saorma cu multi cartofi, sos, varza, rosii, ceapa, carnita... Apoi mi-as clati gatul cu o Cola rece. Apoi trag o tigara si ma culc.

| T30D0RA a răspuns:

Iaurt cu fructeee yumyy love struck

| Fuckin-Battlefield a răspuns:

Hmm de niste spaghetelaughing, Si un pepene roshublushing

| MissD a răspuns:

Mie mi-e in permanenta pofta de pizza clatite si mancare de la mclaughing as manca oricand

| vyo a răspuns:

De nimic.

| alex:) a răspuns:

Mancare de la mcdonald`s

| Cleona a răspuns:

Poate cioolata da sa fie milka aerata, ca am la pretentii...

| D A R i U t S s A a răspuns:

Inghetata!

| Anonim13265464 a răspuns:

Acum mie pofta de o pizza

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Icre negre cu sampaniechatterbox i`auzi...laughing in finebig grin, eu as manca niste sarmaaaaaaaaaaaalleebig grin. whistling

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hai ca va fac eu cinste la cei care au pofta de sarmalelaughingchiar azi am mancatbatting eyelashescine vrea si smantana sa ridice mana suslaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@cryuot:Hai lasa`mi adresa pe privat, ca acum vinlove struck, doaamnee ce poftaa miii, nu vreau cu smantanaphbbbbt. Da` sa`mi lassssiii adressaaa`!:Xlove strucklove struck laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ciocolata de casa. :X

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma bucur ca te-am ajutat sa-ti reamintesti vlad_bv, dar acum 10%din bomboane trebuie sa fie a mele laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iaurt cu fructe dar cel mai mult sarmaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee maine fake buny tonguetonguetonguetonguetonguetongue:tonguetonguetongue Ce ati zice de niste sarmale cu ciocolata?laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

laughing)Nustiu, hai sa incercam laughing)

| qwer123 a răspuns:

Pizza