| Mihaela a întrebat:

De ce va place Craciunul? Alegeti Craciunul in locul altei sarbatori? De ce? Si ce va lipseste cel mai mult la perioada Craciunului de cand erati copii? Sau ma rog, de acum cativa ani.

Răspuns Câştigător
| cristianorudi7 a răspuns:

Sa stii ca eu ma bucur de Craciun de fiecare data, ff mult!

Chiar daca am aflat cine e Mos Craciun, inca sunt entuziasmat de cadouri, fie ele cat de mici.Si legat de colinde, la mine in oras mai vin colindatori insa doar pentru bani.Eu ma duceam in fiecare an - acum numai am cu cine - cu inca vreo 3 copii si eram asa bucurosi cand primeam portocale, covrigi, etc...

Da, sunt de acord cu tine, majoritatea oamenilor numai sunt asa entuziasmati de Craciun, si s-au pierdut traditiile, nici ninsoare numai avem.Acum bradul artificial e la moda, nu bradul natural, sa miroasa in casa a brad, sa simti ca e iarna... nu se mai pune coaja de portocala pe soba sa miroasa frumos, acum avem betisoare parfumate.Nu se mai fac prajituri in casa se cumpara...si totusi am avut noroc de parinti care au pastrat traditiile ca eu sa ma pot bucura de ele!

fa o fapta buna de craciun si da si u o funda plsssss mult

3 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Imi place ca e liniste si paste. Da il prefer cel mai mult.Imi lipsesc prietenii.De craciun toata lumea e ocupata si cam disperata.

| Shinen a răspuns:

Buna!
Imi place foarte mult Craciunul. Da, sigur, aleg Craciunul in locul altei sarbatori pentru ca Craciunul e sarbatoarea mea preferata.
Cum sa nu iti placa? Cadouri, vacanta, brad, zapada, ciocolata, globuri, prieteni, timp liber.

Pa-pa!

| EuSiCuMine a răspuns:

1. Imi place craciunu :X Multa distractie, caterinca pe afara cu prieteni, zapada multa, bulgareala :-> foarte misto

2.Imi plac multe sarbatori, nu zic ca aleg Craciunu in locu alte sarbatori. Toate sarbatoriile sunt frumoase, mai ales sarbatoriile in care nu se invata love struck=) )

3. De ce? Pentru ca este amuzant, te distrezi cu prieteni, te dai pe gheata, primesti cadouri de la cei dragi, trimiti sms`uri prietenilor sau celor din familie. E foarte frumos.

4. Pai imi lipseste caldura parinteasca. Cand esti mic parinti te iau in brate, iti arata zapada de afara, face glume cu tine. etc. Acum ca esti mare parinti nu mai fac lucrurile astea, zice ca esti mare si nu iti mai trebuie asa ceva. Au si ei dreptate ca de acum suntem mari dar nu ar strica putina dragoste din partea lor happy