| anonima_4990 a întrebat:

De ce va place sa cititi?
dau fundita pentru cel mai bun rasp

Răspuns Câştigător
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Pentru că mă relaxează. Depinde şi ce citeşti dar mereu am preferat o carte bună sau un film. Dacă găseşti ceva interesant te atrage în aşa fel încât să nu poţi lăsa cartea respectivă din mâna. Ajută la relaxare şi oarecum descoperi mai multe într-o carte decât într-un film de exemplu, detaliile fac totul şi acele detalii nu le regăseşti şi în unele filme de exemplu. Am început să citesc de mică şi de atunci a devenit un obicei. Chiar dacă te plictiseşti eşti nervos sau orice. 30 de minute înainte să adormi face mult. Îţi îmbogăţeşte şi vocabularul în plus!

4 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

In afara de placerea de a citi cu varsta a intervenit si nevoia de observa tipurile de scris, felul cum surpinde autorul si interpreteaza anumite gesturi, anumite tehnici de scrieri. M-au ajutat mult aceste observatiiwinking

| NuAmHabar a răspuns:

Atunci cand citesti iti dezvolti mult mai bine vocabular si imaginatia. Te face sa fii un om mai inteligent si e frumos sa citesti! Dar sa gasesti cartea potrivita!

| MillyMarinelaFlorin a răspuns:

Te rog funda imi place finca ca sa invati sa miau permis te conducere si cartile imi plac ca te invat sa citesti la televizor dor scrie sa stii mai multe alea despre cain mizici despre animale si tabla imultiri? funda te rog

| jarulitza a răspuns:

Pt ca atunci cand citesc, intru intr-o alta lume, in lumea personajului principal si e super sa ma destind si sa ma desprind de lumea asta macar pentru cateva ore...

Întrebări similare