Stiu ei de ce ignora, ca sa nu-si puna mintea cu prostii. Ti-ar placea tie sa vezi cum se cearta utilizatorii din cate dai de inteles dar ignorarea e cea mai buna cale pentru a evita redusii/e mintali/e.
Nu m-ai înţeles.
Am precizat că fac referire la cei ce fac asta din lucruri mărunte. Sunt mulţi care întreabă, de exemplu " ce părere ai despre x lucru? ". Dacă eu aduc o părere negativă şi spun doar "nu-mi place", deşi vorbesc civilizat, primesc ignore. Ţi se pare normal?
Eu nu am vazut asa ceva sa dea ignore din motive banale, poate nu mai suporta sa vada avatarul sau postarile respective de il blocheaza sau o blocheaza.
Nu, se simt doar ofensaţi că ai o părere diferită. La asta mă refer.
Si eu am luat la rost o fetita pe TPU care spunea numai minciuni ca sa castige funde si apoi mi-a dat ignore. Majoritatea reactioneaza asa pentu ca se sperie si majoritatea sunt doar copii...nu cred ca e chiar asa grava chestia asta, sunt doar fite.
Avem un exemplu chiar aici.Spetsnaz.Nu stiu cum se face, ca am ignore de la el, fara sa-i fi facut mare lucru.Asa,din nimicuri.Se simt poate mai in siguranta, odata ce au scapat de utilizatorul respectiv, cine stie.
Ahah. Şi eu, dar pe alte conturi. E un prost, nu merită atenţie.
Iar tu nu poţi suporta o decizie luată pe moment de către cineva? Da, ştiu, e tragic.Nu poţi să-ţi mai expui punctele de vedere dacă face cineva asta...
Decizia asta luată pe moment nu e necesară. E vorba aici de cei ce exagerează.
Da,într-adevăr...asta reprezintă o problemă majoră în drama metafizică.
Serios acum, de ce contează atât de mult faptul că unii se folosesc în mod exagerat de aplicaţia asta?
Păi, nu e ca şi cum n-aş putea să dorm noaptea că primesc ignore la minut. Eram doar curioasă de ce mulţi fac asta.
Nu am dat in veci ignore nimanui. Nici in realitate nu dau ignore, doar le dau flit imediat.
Si la ideea la care te referi tu, imbecilii mereu aleg metoda cea mai usoara. Partea buna, este ca nu-ti mai pierzi timpul asa, cine da ignore, nu stie sa dea replici bune macar, apai argumente si te scapa de timp pierdut pentru citit, daca nu face asta, altfel te tenteaza in continuare daca plictiseala e mare. Sau au impresia ca ti-au spus tot ce aveau de spus si dupa, pac! ignore.
„- De ce VĂ simțiți..."
„- Aaa, știi, sunt un imbecil ce nu își poate susține opinia, nici eu nu știu de ce fac ceea ce fac sau cred ceea ce cred, și pe lângă asta sunt așa fraier încât prefer să cred că, alegând lașitatea, îți fac rău blocându-te..."
Hahaha. Cine crezi că o să îți răspundă așa?
Uite un răspuns mai jos. Din păcate, e adevărat, nimeni nu ar trebui să dea socoteală, teoretic (sau practic? Hmm!). Eu am folosit butonul de ignore doar de 2-3 ori, în general pentru că nu suport să le văd fața pe site, deci prefer să îi elimin din vedere. Nu că m-aș fi certat cu ei (sau nu). Mai mult mi s-a dat mie ignore, mi-a dat unul recent că m-am luat de el că nu știe să pună semnul întrebării. Mă rog, hai că mă întind cu vorba!
Acele persoane nu suportă să fie contrazise, iar când văd un punct diferit de vedere, se blochează și blochează și ei, de ce să rămână unicii blocați?
Din păcate, în realitate nu merge mereu cu fuga și aceste persoane se vor izbi de prag. Aici, pe acest pacifist site, este soluția la tot, scapi de persoana respectivă complet... asta dacă nu ești vreun hacker :-''.
Eu m-aș certa pe mine însămi dacă am ajuns așa rău să fac așa ceva. Am încercat să îmi folosesc empatia și să îți răspund la întrebare. Poate am și nimerit-o.
Mai ales ăia care te înjură, prin răspunsuri, îţi trimit mesaj privat cu o mulţime de înjurături şi porcării iar apoi îţi dau ignore repede ca să nu ai timp să apuci să le răspunzi.
LovelyGirl4u întreabă: