Ăsta e ciclul natural, și animalele se mănâncă între ele. Cât despre plante, și ele au viață.
Mancati ma ce vreti, nu va mai certati atata pe un amarat de site gen TPU ca nu va convine ce mananca X sau Y.
Atat cei ce consuma carne, cat si veganii ucid.
Mananci ce vrei pana te pune cineva cu cutitu in fata vacii sa ii iei gatu. sunt putini care pot.
Veganii nu mananca carne deloc, deci ei nu omoara nimic!
Veganii isi iau proteina din vegetale, precum ciupercile si quinoa.
Mi s-a parut interesant acest exercitiu de imaginatie. Tu esti intr-o camera inchisa cu un aragaz si o tigaie, iar cineva vine iti da un cutit si un animal (de exemplu un miel) si ti-ar spune "Mananca!" tu ce ai face? Poate ca suntem mai insensibili pentru ca nu ne dam seama cat sufera aceste animale. E usor sa ne ducem la magazin si sa luam carne. Dar daca l-ai omori chiar tu ai mai putea manca cu satisfactie? Si sa nu mai vorbim de efectele negative ale carnii. Faptul ca avem nevoie de proteina animala e o minciuna. Noi avem nevoie de aminoacizi esentiali care atunci cand intra in celula ea singura isi produce proteinele, iar aminoacizii ii gasim in legume, nu in carne. Numeroase studii arata ca, carnea poate duce la cancer. Doar aptul ca e "buna" nu e un argument destul de solid pentru a o pastra in alimentatie.
Poti manca ceva cu satisfactie gandindu-te la cum l-ai omorat, cata durere i-ai provocat si ca ti-ai patat mainile cu sange?
Nu tu erai ala care zicea ca a omorat pisici cand era mic si ca ii place sa faca rau oamenilor? Ce sensibil ai devenit asa deodata
Nu stiu de unde ai auzit tu ca eu am omorat pisici cand eram mic, dar ai auzit cam prost. Si nu am zis ca imi place sa fac rau oamenilor, ci ca imi place sa ii fac sa se certe intre ei (dar faza cu oamenii nu are legatura cu intrebarea). Nu prea esti bine documentat despre mine, iar informatiile pe care le stii, sunt gresite. O seara frumoasa.
La chestia cu pisicile nu stiu ca sa zic, poate te confund cu alt sensibil, deci nu bag mana in foc. La aia cu facut rau oamenilor o bag. N-am chef acum sa caut prin postarile tale, dar poate alta data cand ma plictisesc prea tare o sa o fac. O seara si mai frumoasa si plina de sensibilitate!
Mai degrabă instinctul de supraviețuire ar fi dominat în acel moment, nu gândul că vei ucide un animal.
anonim_4396 întreabă: