| Aihao19 a întrebat:

De ce viata asta este de rahat?

Răspuns Câştigător
| NLS a răspuns:

Vorbește in numele tău! Nu toți au o viata precum a ta. Pentru ca știu sa vadă partea plina a paharului, sunt recunoscători pentru ceea ce au deja, și lupta pentru a împlini ceea ce-și doresc. Uneori rezultatele se vad mai ușor și mai repede, alteori avem impresia ca toate ne sunt împotriva. Însă de aici și pana la a crede ca totul ni se cuvine, (sau... dacă cei din jur par fericiți, musai sa fim și noi), e cale lunga.
De tine depinde cel mai mult dacă vei realiza sau nu ceva în viata, și totodată, dacă îți vei găsi împlinirea. Însă în majoritatea cazurilor, trebuie sa fii împăcat pe plan spiritual, pentru a te menține "in echilibru" în planul material.

32 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Datorita mentalitatii o ai asa, poate sa fie buna daca ai alta gandire

Răspuns utilizator avertizat
| AFR81 a răspuns:

Pentru ca asa o faci tu. Un eveniment, in sine, nu iti va induce nicio stare (nu vorbim aici de boala sau de moartea cuiva si asa mai departe). Depinde de modul cum il interpretezi.
Spre exemplu, 3 oameni in statie pierd autobuzul. Unul dintre ei se enerveaza si incepe sa-l injure pe sofer. Al doilea incepe sa planga si se gandeste ca totul ii merge prost in viata asta. Al treilea rade, priveste detasat si se gandeste ca are o scuza acum pentru a intarzia la munca.
Elimina gandurile negative si priveste mereu partea plina a paharului happy

| Violleta2022 a răspuns:

Pentru ca asa ti-ai facut-o tu!
Viata este de fapt frumoasa si plina de fericire, atunci cand stii ce sa alegi si faci ce trebuie.

| cristimihailov a răspuns:

Banuiesc ca faci ceva gresit. Atitudinea sau asteptarile... undeva e o contradictie.

| mentholinks a răspuns:

Nu stie nimeni, inca. Tot ce putem face e sa asteptam sa se termine, sa murim si sa ne gasim linistea.

| Lioana a răspuns:

Știi tu alta viața mai bună că asta? Trebuie sa apreciezi părțile frumoase din ea și le uiți pe cele neplăcute.

| MihaiNicu23 a răspuns:

De multe ori mai depinde si de cum iti asterni.

| JackR a răspuns:

In momentul in care sistemul tau de valori, coboara la nivelul toaletei, viata devine de rahat. Cu alte cuvinte, viata este de rahat, pentru ca asa ti-o faci!
Daca ai face minimul efort de a privi in sus, spre nivelele superioare ale existentei, s-ar putea sa-ti schimbi parerea (si mirosul!winking )!

| BuLaNNNeL a răspuns:

Fiindca daca ar fi totul perfect ne-am plictisi, nu crezi?

| alexboss2020 a răspuns:

Viata nu este de rahat, poate sa devina un rahat si daca oamenii de langa tine sunt la fel! Nu ar trebui sa te intereseze de lucrul acesta,"traiesteti viata", totul o sa fie bine!happy

| Lostlyric a răspuns:

Iarta-ma ca raspund cu o intrebare, dar de ce spui ca viata e de rahat? Daca incepi sa-ti argumentezi ceea ce tu singur iti spui, o sa ajungi la alte concluzii. Daca doar AFIRMI ca viata e de rahat, o sa incepi sa si crezi ca asa e.

| PumpkinDoll a răspuns:

D'ala turcesc

| Nevroza a răspuns:

Nu e de rahat. Noi o facem sa fie asa. De la poluare pana la razboaie, omul e responsabil de tot. Viata este super si unica. Pacat ca nu stim sa o valorificam la inalta sa valoare!

| lilianaadelina a răspuns:

Deoarece nu stim sa o valorificam
Sa gasim binele din rau

| Alexxxxxandraxxx a răspuns:

Nu viata e de rahat. Ci oamenii care nu vor sa si-o traiasca. Am o intrebare. Ai vreun handicap? Ai vreo boala? Ai ramas orfan/orfana? Ai fost abuzat/abuzata? Ai ramas fara casa? In timp ce tu stai in pat si plangi din rahaturi, sunt oameni care chiar au o viata de rahat. Viata e cum o vrei tu. Dar trebuie sa obtii ce ai nevoie sa o faci sa mearga bine, nu sa te plangi. Si astia care il aduceti pe dumnezeu aici. Lasa-ti oamenii in pace cu religia voastra, daca aveti pic de respect nu va fortati ideologiile asupra altuia, e dreptul de a alege. Ca toti faceti pe sfiinti dar la boboteaza sau paste, va omorati intre voi pentru pomana?

| Silwian a răspuns:

Din cauza ta! fiindca esti un las. si vrei toate de a gata!

| Ciprian964335345 a răspuns:

Viata este intr-adevar de rahat noroc ca exista alcool sa o faca mai putin de rahat cel putin pentru cateva ore crede-ma viata e mult mai ok in acele ore

| username1053847 a răspuns:

Hai sa iesim la o apa minerala kiss

| Macovei_Lucian_1996 a răspuns:

Este "de rahat" că nu avem curaj!
Curaj să spunem de dimineață că va fi o zi buna!
Curaj să zâmbim!
Curaj să îi ajutăm necondiționat pe cei din jur!
Curaj să avem o gândire pozitivă!
Curaj să fii tu fără a avea impresia că cineva te acuză!
Cu toții suntem niște persoane minunate și nimeni nu e în măsură să spune că nu e așa!

| LoveSleep a răspuns (pentru Macovei_Lucian_1996):

Refuzat
Fac pariu că de exemplu, tipul ăla care a intrat într-o școală și a împușcat elevi random acum câteva săptămâni e și el o persoană minunată și nimeni nu e în măsură să îi spună că nu e așa.
Cum te simți? Cum e să trăiești viața cu așa convingeri de că cat?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Macovei_Lucian_1996):

Zici că faci reclamă la Telekom.

| Baiatbaietos69 a răspuns:

Pai tea vazut Dumnezeu urat.

| FCSBfana a răspuns:

Deoarece Dumnezeu a permis rautatea pentru a vedea daca alegem regatul lui sau regatul lui satan si al demonilor sai. Pentru mai multe citeste biblia martorilor lui Iehova, nu stiu inca verseturi si pagine, etc ...deoarece sunt si eu la inceput

| Lostlyric a răspuns (pentru FCSBfana):

La inceput? La inceput de ce? De a-l iubi pe Dumnezeu? De a crede in existenta lui? De a citi biblia? Religia este un subiect fara inceput si fara sfarsit. Cu prea multe nuante ca sa existe un acord intre parti. Dar, daca tot vrei sa ajuti un om prin a-l converti la credinta ta, in primul rand trebuie sa fi stapana pe acea credinta.

| Xelon a răspuns (pentru FCSBfana):

Si FCSB-ista si fanatica religioasa, combinatia perfecta...

| relian a răspuns (pentru FCSBfana):

Daca esti la inceput,atunci afla ca biblia martorilor lu cuc bau ce spui tu este identica cu orice biblie de oriunde ar fi acea biblie.laughing deci nu mai spune biblia martorilor ca te faci de cacao pe mai stiu eu unde.laughingToate bibliile indiferent de la ce ramura a religiei ar veni sunt idenice, nu exista biblia martorilor, asa cum iti impuie aia capu.
Sa te convingi singura cauta biblie la ortodocsi, la catloci si aia ce spui ca o ai tu a martorilor si comparale, o sa vezi ca sunt la fel, ma refer la continut nu la coperti laughing

| FCSBfana a răspuns (pentru Xelon):

Ce vrei mai? Normal ca eu mi-am spus parerea

| FCSBfana a răspuns (pentru relian):

Scz, dar am uitat sa precizez ca sunt la inceput, si am 13 ani, deci nu am citit nai multe biblii

| FCSBfana a răspuns:

Deci de asta viata e de rahat pentru ca Dumnezeu ne incearca pentru ai dovedi ca alegem regatul lui!

| Biancaa245 a răspuns:

Bună întrebare happy

| Shanga a răspuns:

Intreabarea ta e stupida. de ce spui ca viata este de rahat? ai iesit din zona de comfort? lasa jocurile video si fa altceva

Întrebări similare