anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce vin astia de la digi asa de greu sa puna cablu si internet? Mi s-a spus de catre o operatoare la care am si facut contractul ca in circa 10 zile sau mai putin vor veni,, si ca sa vezi au trecut 2 saptamani. am facut o alegere proasta ca am ales rcs &rds?
Taică-meu vitreg o pus acum un an telekom si in cateva zile au si venit baietii. astia de la digi vad ca sunt neseriosi.ar trebui sa ii sun sa le reamintesc ca trebuia sa trimita colegii sa puna cablu si internet sau?
Voi sunteti multumiti de digi?

Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Sună-i neapărat azi, fiindcă au uitat. Operatoarea cu care vorbești va lăsa o sesizare echipei care vine pe teren. Dacă nu precizează o dată, peste două zile, îi suni din nou.Îi bați la cap, deși mă mir că trebuie să treci prin asta, fiindcă ei, de obicei, sunt destul de prompți.
Cand am sunat ca nu am deloc net, mi-au zis ca vor ajunge in 20 de minute, dar in final, s-a rezolvat, tot de la ei, fără să mai vină, fiindcă au dat o resetare.
Deci, insistă, dacă ești proprietarul contractului.

Îți vor pune internet prin fibră optică.

| Bruno92 a răspuns (pentru floresdemayo):

Regrat ca am facut contract cu digi sad

| RAY a răspuns (pentru Bruno92):

Ce am patit eu cu curentul de la Enel, era un cablu ars afara, le am sunat in ianuarie au venit au pus banda de izolat arat, abia in luna iunie au schimbat toata reteaua ala putea lua foc oricand

| floresdemayo a răspuns (pentru Bruno92):

Nu-i cazul, ai să vezi că vei fi foarte multumit. Pune-ti (solicită) viteza de internet de 1000, nu de 500, nu de 300!
Dacă ai ales o viteză mai mică și vrei să o modifici, poți suna la ei și se rezolvă prin telefon.

| Bruno92 a răspuns (pentru RAY):

De aceea regret eu ca m-am nascut in Romania.
Da asa sunt Romanii in general nu doar cei de la rds.
Mi se pare aiurea, au trecut 2 saptamani si nu au venit sa imi instaleze cablu si internet. O avut taicameu telekom si nu am avut o data probleme cu tv ul, netu'
Regret ca am semnat cu digi

| Bruno92 a răspuns (pentru floresdemayo):

Am ales fibrr link 500. nu imi trebuie mai mult, eu stau pe tel.

| RAY a răspuns (pentru floresdemayo):

Daca are pc cu ssd sa bage 1000 mbs in rest nu vad sensul

| RAY a răspuns (pentru Bruno92):

Sacailele,sunale nu le lasa, duminica am cumparat de la profi ajung la casa costa 13 ron iar la raft 9 ron, cica imi soune ca s-a schimbat pretul fără sa iti ceara scuze, la romani nu exista cuvintele multumesc, te rog, imi cer scuze

| Bruno92 a răspuns (pentru Bruno92):

Taică-meu *

18 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Eu sunt abonat la ei de cand au aparut, am mereu probleme cu devicel lor de tv, in rest internetul merge super ok, nu am router de la ei, daca nu le sacai uita de tine asta e valabil peste tot, sunale des si vor veni, upc e cea mai hoata firma din toate, Telekom nu e firma germana doar cu numele asa ca nu iti creea sperante, rds avand multi clienți mai întârzie, mie imi venea in cateva ore cel mai tarziu a doua zi

| Drimmero a răspuns:

Am diji de circa 11 ani, de cand au bagat in Romania ei, cel putin la internet sunt foarte ok, nu le pica netul aproape niciodata.

Probabil au multe sesizari si multe contracte si le iau pe rand, tin minte ca si eu am asteptat ceva pana au venit, de fel sunt seriosi, nu recomand abonamentul de telefonie de la ei, netul pica oriunde chiar daca e nelimitat.

| Bruno92 a răspuns (pentru Drimmero):

In cat timp au venit? Asa aproximativ?

| Drimmero a răspuns (pentru Bruno92):

Sincer chiar nu stiu exact, tin minte doar ca era vara, vreo 2 saptamani spre 3 cred ca am asteptat, am sunat la ei si spuneau doar ca au multe cereri dar vor veni, le sunt client fidel de atunci.

| Bruno92 a răspuns (pentru Drimmero):

Daca tu spui. happy
Ramane de vazut calitatea serviciilor lor. oricum de 1 an am net pe cartela tare mi ca de aceea nu prea tine bateria, ma gandesc ca wi fi consuma mai putin

| Drimmero a răspuns:

Am avut ceva probleme cu netul cand facea router-ul figuri de nu aveam net cu zilele, ii chemam pe aia de la diji si spuneau ca netul merge, dar eu n-aveam. Au fost si furtuni de rupea pomii de la jumate aici in zona, dar netul meu n-avea nimic)))

| Drimmero a răspuns:

Daca nu ai router-ul de la ei nu se vor apuca sa repare de la altcineva. Am fost cu el la service-ul lui la mama dracu, aveam noroc ca era la mine in oras, de nu l-am cautat prin niste stradute... abia mi l-a gasit pe aplicatie, mi l-au resetat acolo apoi am invatat sa-l reconfigurez acasa si de fiecare data cand face figuri trebuie resetat si reconfigurat.

Calitatea serviciilor sunt excelente, ai sa vezi

| Drimmero a răspuns:

Cum poti supravietui de pe cartela? E horror

Wi-fi consuma si ala din baterie, daca e s-o luam asa toate aplicatiile consuma.

| RAY a răspuns (pentru Drimmero):

Recomand tp link

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Și eu sunt la Digi și pot spune că sunt mulțumită de ei. De când au pus fibră optică în tot orașul, nu am mai avut probleme cu internetul.
Am și abonament la ei și plătesc 15 maxim 30 de lei lunar și mi se pare în regulă.