| gingergirl1 a întrebat:

De ce zice "toata lumea" ca sunt timida? doar ca nu prea vorbesc cu oamnenii cu care nu-i cunosc, asta inseamna ca sunt timida?

4 răspunsuri:
| CristiB93 a răspuns:

Da exact asta inseamna, o persoana care nu e timida vorbeste cu orice necunoscut ca si cum l-ar cunoaste.

| irina20 a răspuns:

Nu inseamna neaparat ca esti timida, doar ca nu esti foarte sociabila.Tu trebuie sa stii mai bine.Si eu evit cunostintele noi, nu ca-s timida pur si simplu nu vad de ce as vrea sa am vreo conversatie...prieteni nu vreau nici cunostinte.dar oamenii nu stiu asta si esti catalogata ca o fata timida.

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

Pentru ca reprezinti definitia timiditatii.Normal ar fi sa vorest cu toti ca si cu necunoscutii pentru ca doar asa cunosti oameni si poti trai in lumea asta.Toti sunt doar oameni, la asta trebuie sa te gandesti.Nu te destainui tuturor dar e normal sa vorbesti teme comune.Am fost la o petrecere cu un prieten, si nu cunosteam pe nimeni, si in nici 10 minute de cand am ajuns acolo,vorbeam cu prietena-sa,prietena iubitei,baietii de acolo,radeam etc... Tu ce faceai? Fugeai ca o vulpita fricoasa in colt,spunand ca esti timida? Nimeni nu te mananca,nimeni nu te pune la colt,toti iti respecta parerile,gusturile si vor doar sa te cunoasca.

A mea si a multor altor persoane,de toate varstele,e sa fie izolati undeva si sa nu aiba cu cine vorbi,si nici ce face.

Nu uita,toti care vorbesc cu tine, vor doar sa te cunoasca, mai mult sai mai putin, dar nu te mananca nimeni, asa ca nu mai fi timidawinking

| RoxKnkK a răspuns:

Dc crezi ca zice lumea k esti timida?