Invidia o gasesti peste tot, d-asta avem noi masina cea mai scumpa, desi nu ne permitem nota de plata de la restaurant sau un plin. O explicatie pentru rautatea oamenilor de la tara, mai mare fata de a celor de la oras, este ca oamenii mai educati au mai putine sanse de a deveni rai, iar saracia blocheaza accesul la educatie. Concluzia pe scurt: sarac, nu acces la educatie, sanse mari sa devii un nemernic.
Iti dau un sfat. Daca nu realizezi nimic n-o sa fie nimeni invidios pe tine.
Cu placere
Da, oamenii sunt invidioși și te judecă orice ai face în viață, oameni fără minte.
Decât să te stresezi despre ce cred ei despre tine mai bine faci și mai multe realizări în viață, ca să nu mai poată dormii noaptea de grija ta
Nu,ca atunci rad de tine ca esti sărăcie, ca nu ai facut nimic etc.
Ba da, e cam vina lor.
Sti ce am observat.Ca oameni ce au,nu vor pur si simplu sa te vada si pe tine la nivelul lor,au senzatia ca daca începi să ai si tu (si nu ma refer aici la vine si chestii exagerate,ci pur si simplu cand începi să faci,sau ai o idee) nu mai au cum se lauda de tine,vei fi privit mai sus ca el si cel mai important nu va mai avea slugi.
Iar cei săraci ce nu au,în loc să te întrebe cum ai facut,sau sa zică sa il iei si pe el pe langa tine sa se ridice, sau sa faca si ei ceva pentru a urca mai sus mai bine te barfesc.
Eu duc un trai mediu, nu am bani multi si vile si stiu ca e greu sa te scoti din mocirla, stiu ca trebuie sa muncești mult dar daca tot sunt bătută de soarta, macar nu mai cer osânda si imi vad de a mele.