anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ceva timp am probleme cu deschiderea calculatorului, imi merge greu tot, iar azi am observat ca mai am doar 1GB RAM pe cand eu stiam ca am 2.5GB. Care ar fi cauza arderii placutei de rami?

6 răspunsuri:
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Incearca o reinstalare, eliminand ce nu mai ai nevoie sau trecand pe dvd ori cd ce nu folosesti prea des.Sufla cu aspiratorul praful din el si vezi daca se imbunatateste ceva.

| al3xander a răspuns:

Pai foarte simplu: componentele electronice nu sunt "nemuritoare".
sunt precum oamenii: unele rezista ani de zile, altele rezista putin. desigur pot fi si alti factori care ii ard mai repede, de exemplu daca nu sunt raciti cum trebuie si se supraincalzesc.

| Clawd3lw a răspuns (pentru al3xander):

Cred ca asta cu incalzirea ar putea fi : mie recent mi s-a stricat ventilatorul de pe procesor si incercam sa vad cat sta calculatorul deschis fara racire(5 secunde), si am facut asta de mai multe ori. Apoi am luat unul nou si cam de atunci am probleme.

| al3xander a răspuns (pentru Clawd3lw):

Incearca sa numai faci experimente de acum. procesorul fara ventilator se "prajeste" la propriu.

| Elvena a răspuns:

Ori ai virusi, ori e vechi.
P. S Avatarul tau e mișto rău. big grin

| Clawd3lw a răspuns (pentru Elvena):

Virusi nu cred ca mai am. Am eliminat tot ce am gasit infectat cu virusi folosind Malwarebytes, dar cred ca am facut ceva rau pentru ca majoritatea fisierelor(in jur de 300) erau din folderul system32 si le'am eliminat pe toate. Vechi?, nu cred... il am din 2009 laughing
Mersi pentru aprecierewinking