| Anablondyi a întrebat:

De ceva timp tin o dieta dar azi mi-am permis sa mananc mult de tot, dar pana la urma am facut exces de paine. Eu nu am mai mancat panien de luni bune, ca sa slabesc si azi am mancat aproape jumate de paine singura! CU putin gem apoi mi-am facut un sandwish apoi am mancat goala, am mai amcnat niste fursecuri pe care eu mi le-am preparat si biscuiti simpli cu unt straight face Simt ca am pus de ja 2 kg pe mine! si maine nu stiu ce sa manc si cat sa manc! Va rog incurajatima cu sugestiicrying

2 răspunsuri:
| tabittha a răspuns:

Esti prea obsedata de dieta asta. Te cred ca iti doresti sa o respecti intru totul dar nu exagera. Poti consuma cantitati mici de paine pe zi tocmai ca sa nu ajungi dupa o perioada asa de lunga fara, sa faci astfel de excese cum ti s-a intamplat acum. Nu e bine nici pentru organismul tau. Mai bine relaxeaza-te si mananca din toate cate putin, numai cat sa nu exagerezi si niciodata sa nu te ridici satula de la masa. Sa mananci atat cat ai nevoie.

| BaiatulAnonim a răspuns:

Un inlocuitor pentru painea de grau e painea integrala de secara (mama tine dieta cu ea, sunt ca niste biscuiti si se gasesc la pachet). Din cate imi dau seama esti o fata care arata foarte bine si ai facut o obsesie din slabit. Ia-o mai usor ca sunt sanse mari sa devii anorexica (te vezi mai grasa decat esti in realitate) si nu vei face decat sa degradezi sanatatea corpului tau. Numai voi fetele sunteti complexate de greutate ( si pot sa jur ca nu esti o fata grasa autentica), noi baietii nici nu bagam in seama aceste detalii care voua vi se par catastrofale tongue Mananca ce iti place dar cu masura. Daca te abtii de la unele alimente o perioada lunga de timp creierul o va lua razna si vei simti o nevoie nebuna sa mananci cat si pentru datile cand te-ai abtinut. Te-am pupat si ciau kiss