De nimeni si de nimic. Daca traiesti cu frica in suflet, risti sa ajungi sa te lasi codus/a de frica. Si o viata in frica e moarte timpurie.
De Dumnezeu! iar de ceilalti sa ai RESPECT in nicun caz FRICA [de cele mai multe ori se cam confunda...]
Mi-e nu imi e frica de nimic. Poate imi mai e teama uneori de cate ceva, simt o emotie, dar frica nu imi e de nimic.In viata trebuie sa fi puternic, oamenii puternici si siguri pe ei au cel mai mult de castigat.
Sa ne fie frica daca provocam suferinta cu sau fara voia noastra semenilor nostri. Sa fim atenti si sa ne gandim de doua ori inainte, cand intreprindem ceva. Cel mai bine sa mergem dupa morala,, Ce tie nu iti place altuia nu-i face,,
@Crissu, se pare ca din nou mi-ai dat un vot negativ, primul a fost stupid la un raspuns anterior si ai recunoascut ca ai gresit, aici la acest raspuns cu ce am gresit? Am gandit rau? Am vrut sa fiu cat mai uman, am spus ceea ce este corect. Omenii puternici exista ca altii sunt ma slabi, pe aceia ii lasam deoparte? Daca ceea ce am spus consideri ca este in zadar, nefolositor, unul din noi nu crede in morala acestui site toti pentru unul. Care este acea persoana dintre noi 2? Raspuns : sper sa nu fie niciunul dintre noi
cel putin in viata asta, dzeu tau nu-ti poate face nimic de cine sa-ti fie frica? de nimeni in special de politie daca ai facut ceva prostii...de spitalul 9 daca esti predispus haios...uhm.de crocodili. da' nu avem in tarapff ce bine de noi de balauri, dragoni, iele care si asa nu exista deci no fear! si de tine! tu-ti esti si prieten si dusman!
De nimeni, ca de ce ti-e frica de aia nu scapi... asa ca distractie placuta in viata si sa auzim de bine... ca de rau deschizi tv-u si auzi )) )
Eu cred ca frica stica viata intr un fel
at cad iti este teama incerci sa t retragi sa eviti sa faci anumite lucruri...sh poate vei regreta
daca crezi in u, in dumnezeu si in calitatile tale totul este bine
Fiecaruia dintre noi ii e frica de ceva anume...si nu prea cred ca la toti ne este frica de acelasi lucru (mai pootzin moartea... poate)... zic si eu...